Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το ευχαριστώ του μπασκετικού Διαγόρα

Το ευχαριστώ του μπασκετικού Διαγόρα

0
Dodekanisos

Με αφορμή το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε χθες, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους αγώνες κατάταξης της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους αυτούς που στήριξαν τη μεγάλη προσπάθεια και την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.

1)Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας, που φόρεσαν την ιστορική φανέλα του συλλόγου μας και έκαναν κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, οδηγώντας την ομάδα στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στη 2η θέση των αγώνων κατάταξης.

2)Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας, τους φιλάθλους μας και όλα τα παιδιά από τη «Θύρα 6», που ήταν και φέτος εκεί… Δίπλα στους αθλητές μας, δίπλα στο προπονητικό επιτελείο και με τη φωνή και το πάθος τους αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη μας. Αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι τα καλύτερα έπονται. Σας θέλουμε δίπλα μας…

3)Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην προπονητή μας, τον κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη, ο οποίος έβαλε φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Ένα τεράστιο μερίδιο της φετινής μας πορείας, ανήκει στον Χρήστο Καλαϊτζίδη και φυσικά τον ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

4)Ευχαριστούμε θερμά τον νυν προπονητή μας κ. Στάθη Βλαχοδήμο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δούλεψε όσο καλύτερα μπορούσε, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της τουριστικής περιόδου και η ομάδα μας έκανε μία μεγάλη νίκη, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση των αγώνων κατάταξης.

Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα είμαστε τη νέα χρονιά, αλλά τα καλύτερα έπονται. Γι’ αυτό να είναι σίγουρος ο κόσμος του Διαγόρα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments