Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το ευχαριστώ του Γιώργου Μολόχα

Το ευχαριστώ του Γιώργου Μολόχα

0
Dodekanisos


Το δικό του ευχαριστώ για την βοήθεια που έτυχε προκειμένου να αντιμετωπίσει σωστά τον τραυματισμό που έπαθε, δίνει δημόσια ο τερματοφύλακας του Διγενή Κοσκινού Γιώργος Μολόχας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Πέρασε κι αυτό! Όλα καλά! Βέβαια χωρίς την οικονομική και ηθική στήριξη της ομάδας του Διγενή και ειδικά της προέδρου κυρίας Anastasia Hliadi και του συζύγου της κυρίου Τσαμπικος Ζαχαρίας καθώς και των μελών της διοίκησης , αλλά και χωρίς την επιστημονική και όχι μόνο βοήθεια του ορθοπεδικού χειρουργού κύριου Μυλωνάκης Θ.Γεώργιος Ορθοπαιδικός Χειρουργός ,του φυσικοθεραπευτή κυρίου Mixalis Kornaros και του χειροπρακτικού κυρίου Leonardo Papanicolaou, καθώς και των μελών του γυμναστηρίου Atlas specific training ,που βοήθησαν στα μέγιστα ο καθένας στον τομέα του, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση της υγείας μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!

Υ.Γ Επειδή Διανύουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο λόγω του COVID-19 , παρακαλώ όλους, με το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments