Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το ευχαριστώ του 6ου διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά

Το ευχαριστώ του 6ου διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά

0
Dodekanisos

Οι διοργανωτές του 6ου τουρνουά των Ιπποτών εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το 6ο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ιπποτών που πραγματοποιήθηκε από 30 μέχρι 4 Μαΐου στην Ρόδο.
Στο τελικό ανα κατηγορίες οι νικητές ήταν οι ακόλουθοι.
Κατηγορία Κ10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Π 1-0
Κατηγορία Κ 12
Φοίβος – Πάνθηρες 4-0
Κατηγορία Κ14
Πανιώνιος – Αργοναύτες Κ. 8-0
Κατηγορία Κ16
Παναθηναικός – Μπεσικτάς 1-2
Τις τιμητικές διακρίσεις τα κύπελλα και τα μετάλλια παρέδωσαν στους νικητές η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Κ. Στέφανος Κυριαζής , ο πρόεδρος της κοινότητας Κοσκινού κ. Νίκος Μανωλάγκας και φυσικά ο ιδρυτής του τουρνουά Γιώργος Δανάς.
Η οργανωτική επιτροπή εκφράζεις τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , στον ΔΟΠΑΡ, στο Rodow Palace, στην Blue Star Ferries, στην διαφημιστική Dingo, στα μεγάλα καταστήματα Πάππου, στις Οικοδομικές επιχειρήσεις Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου, στην ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, στο Coffee Berry και στο Κέντρο Κρέατος και Τιμής Οικονομάκης .
Ακόμα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για τις ΠΑΕ που μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμη χρονιά Παναθηναικός και Πανιώνιο την ομάδα από την Λιθουανία Πανεβεζύς , από την Τουρκία την Μπεσικτάς και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια .
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου από τα νησιά Κάρπαθο, Κάλυμνο, Κω , Σύμη. Στους υπευθύνους των γηπέδων Δημοτικό Στάδιο, Παστίδας , ΑΣ Χάλκης, Κρεμαστής . Τους δημοσιογράφους και όλα τα τοπικα ΜΜΕ , τις επιτροπές των γηπέδων και φυσικά τους γιατρούς μας που ήταν πάντα δίπλα μας . Τέλος την ΕΠΣΔ και το ΤΟΔ για την στήριξη τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments