Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το ευχαριστώ του Μανωλά

Το ευχαριστώ του Μανωλά

1
manolas mixalis
Dodekanisos

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια στον πάγκο του Ηρακλή Μαριτσών, έφθασε η ώρα του αποχωρισμού για τον Μιχάλη Μανωλά. Ο ίδιος με επιστολή που απέστειλε θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, δεν παραλείπει όμως να αφήσει και ορισμένες αιχμές για ορισμένους που «τη δύσκολη στιγμή …πήδηξαν από τον τρένο». Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:
«Σε αυτή τη χρονική στιγμή που οι δρόμοι μας χώρισαν οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ για το υπέροχο ταξίδι που κάναμε σε αυτές τις 3,5 ποδοσφαιρικές περιόδους.
Ζήσαμε στιγμές έντασης αλλά και χαλάρωσης και στο τέλος ήμασταν «όλοι»?? χαρούμενοι. Ικανοποίηση για την ομάδα μας γιατί κάθε φορά βλέπαμε πως οι θυσίες που γίνονταν εκατέρωθεν έπιαναν τόπο.
Άξιοι ποδοσφαιριστές κρατήσατε το όνομα και την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπούσατε ψηλά. Θέλαμε η ομάδα να έχει ταυτότητα και γι αυτό προσπαθήσαμε, θέλαμε να μιλούν για εμάς και αυτό επιτύχαμε θέλαμε να ήμασταν μια ψυχή μια γροθιά και αυτό δείξαμε , το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε.
Κάποιοι όμως δεν θέλησαν αυτό το ταξίδι γιατί δεν ήθελαν να έχουν οδηγό και αυτό φάνηκε όταν πήδηξαν από το τρένο του ΗΡΑΚΛΗ και επέλεξαν να πετούν λάσπη στο όνομα της ομάδας. Όμως έχασαν αυτό το ταξίδι που όλοι εμείς ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ!!!
Επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα που και αυτοί προσπάθησαν να λειτουργήσει καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα , φροντιστής ,φροντιστής γηπέδου , συνεργάτης ξέρουν αυτοί!! Τέλος να ευχαριστήσω τον άνθρωπο σύμβολο για τον ΗΡΑΚΛΗ Γιώργο Παπαδημήτρη και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για την συνεργασία και την υποστήριξη στο πρόσωπο μου την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όταν η ομάδα βρισκόταν σε δίνη βαθμολογική θέση. Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Με τιμή
ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΣ πάντα θα είμαι σε κάποια γωνιά όχι να σας πυροβολώ αλλά θα εύχομαι να βγαίνετε γεροί και ευχαριστημένοι από το γήπεδο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ»!!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κάποιος !3
Κάποιος !3
10 years ago

Απλά Μιχάλη είσαι ο καλύτερος!