Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου To ευχαριστώ του Γαμβρούδη

To ευχαριστώ του Γαμβρούδη

11
gamvroudis psilakis
Dodekanisos

Με παράπονο αποχαιρετά την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ο μέχρι πρόσφατα γενικός γραμματέας Βάϊος Γαμβρούδης. Ο ίδιος μέσω τοποθέτησης που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ένας κύκλος έκλεισε. Μία υπέροχη διαδρομή που έπρεπε να παλέψεις με θηρία, ζιζάνια του χώρου, με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αντιξοότητες , λυκοφιλίες , σχέσεις καθαρά οικονομικής συναλλαγής και προσωπικού συμφέροντος. Έπρεπε να πατήσεις επί πτωμάτων για να αναρριχηθείς, για να γίνεις αποδεκτός και μέρος του Συστήματος. Το Σύστημα για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα. Όλα τελικά θυσιάζονται από κάποιους στον βωμό της προβολής, της εύρεσης εργασίας, της συναλλαγής, της υποχρέωσης, της ανταποδοτικότητας, της ζητιανιάς, της αναγνωρισιμότητας, της πελατειακής σχέσης, της κλάψας, της κουμπαριάς, της σχέσεις, της φιλίας, του βολέματος, κ.λ.π. Ειδικά, αυτή την φορά δημιουργήθηκε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι (αναμενόμενο) με μπλε, πράσινες, κόκκινες αποχρώσεις όπου άρχισε να μπλέκετε αντί να ξεμπλέκετε και να το κρατούν με χάρη εκτός από τους αθλητικούς παράγοντες και επαγγελματίες πολιτικοί. Όλα ισοπεδώνονται από τον οδοστρωτήρα που λέγετε εκλογή. Σημασία είχε το ταξίδι, η διαδρομή και όχι ο τερματισμός, το αποτέλεσμα αναμενόμενο, φάνηκε καθαρά, όσοι κατάλαβαν …. κατάλαβαν. Οι κανόνες του παιχνιδιού πολλοί, κάποιοι είχαν χάσει ή θα έχαναν τον ύπνο τους, δεν τους συνέφερε οι κανόνες να είναι ίδιοι για όλους. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

Κρίμα, δεν χάσατε εσείς χάσαμε όλοι εμείς, το ερασιτεχνικό δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Πάντα προσπαθούσατε να δίνετε άμεσα λύσεις στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε. Είστε αξιόλογος, ξεκάθαρος, ειλικρινής και ντόμπρος άνθρωπος.
Τιμή μου που σας γνώρισα.

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
10 years ago

Κρίμα, στεναχωρήθηκα για την μη εκλόγή σας.

GIANNIS
GIANNIS
10 years ago

KRIMA

emmanouil
emmanouil
10 years ago

sostos.kai liga grafeis.

ASTZAF
ASTZAF
10 years ago

Δεν πειράζει, σε κερδίσαμε εμείς.

ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ
10 years ago

KIRIE VAGIE SAS KALOUME NA ERTHETE NA MAS VOITHISETE. NA ORGANOSETE THN OMADA MAS.

xrisostomos
xrisostomos
10 years ago

Βαγιανε, το μεγαλυτερο κεδρος για σένα ειναι οτι καταλαβες πολυ νωρίς τι συμβαίνει
εκει περα με το παρεάκι τους !

Κουσουρνάς Μ. Στάθης
Κουσουρνάς Μ. Στάθης
10 years ago

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι εσύ είσουν αμέτοχος και δεν έχεις παίξει σε αυτό το παιχνίδι όπως αποκαλείς, αλλά παραδέχεσαι ότι το σύστημα επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα στον οποίο όμως συμμετείχες και είσαι συνυπεύθυνος γι’ αυτό.

Happy Triste
Happy Triste
10 years ago

Αγαπητε Γαμβρούδη όπως έστρωσες κοιμήθηκες και μάλιστα από την εποχή του αείμνηστου Κλεόβουλου.Τώρα που δεν εκλέχτηκες το παίζεις δακρύζουσα Μαγδαληνή.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΔ ΣΕ ΈΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΚΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Ν.Δ.ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

gemellus
gemellus
10 years ago

ΔΕΝ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΔ?

Μιχαλης Γεω
Μιχαλης Γεω
10 years ago

Βαγιε το θέμα είναι ότι αν σου προσφέρουν πόστο τώρα θα μπεις. Μην μας κοροϊδεύεται στα μάτια μας. Τις αλχημείες του Ψυλλάκη τις έχουμε μάθει τόσα χρόνια