Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ To ευχαριστώ της Ομοσπονδίας βόλεϊ

To ευχαριστώ της Ομοσπονδίας βόλεϊ

2
mavromatis
Dodekanisos

Τις ευχαριστίες του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη εισέπραξε η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου για την άρτια διοργάνωση του πρόσφατου Προολυμπιακού τουρνουά beach volley Νέων το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα». Η επιστολή που στάλθηκε αναφέρει:
«Προς τον
Κ. Ανδρέα Μοσκιού
Πρόεδρο ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκάνησου
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή σας στη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά Beach Volley Νέων, που διοργανώθηκε στη πόλη της Ρόδου. Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε από τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, αντανακλάται και στην Τοπική Επιτροπή Δωδεκάνησου και μας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύουμε σε νέες επιτυχίες. Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τοα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συνεργάτες σας που συντέλεσαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Ευχόμαστε η άψογη συνεργασία μας, να συνεχιστεί και στο μέλλον και η περιοχή της Ρόδου να αποτελέσει ξανά ένα σημείο αναφοράς για το άθλημα του Beach Volley σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Με τιμή,
Αχιλλέας Μαυρομάτης
Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΠΕ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spike
spike
10 years ago

Καλά εσύ …. έλειπες.

XABALES
XABALES
10 years ago

ΟΠΑΑΑΑΑ…ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ …Κυρ.!!!! (spike) ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΣΥΣ…??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????