Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Το έργο των Ακαδημιών στο νησί μας είναι ομαδικό”

“Το έργο των Ακαδημιών στο νησί μας είναι ομαδικό”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση για τη κλήση του στην Εθνική ομάδα των Παίδων εξέδωσε η διοίκηση των Ακαδημιών του Ιάλυσου. Αναλυτικά: 

“Θα θέλαμε να δώσουμε από πλευρά μας συγχαρητήρια στο ποδοσφαιριστή Γρήγορη Σαββάκη για τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα παίδων.
Σε «συνέχεια» της δήλωσης του Κ. Μιχάλη Βιτζηλαίου, επιβεβαιώνουμε ότι το παιδί ήρθε από τις ακαδημίες του σε ένα παρά πολύ καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο με ένα εξαιρετικό χαρακτήρα κάτι που οφείλεται βέβαια και στην οικογένεια του Γρήγορη.
Aναγνωρίζουμε την προσφορά της ακαδημίας της Ν. Ρόδου που έχει «μεγαλώσει» πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια με παράδειγμα τον Λ. Κούτρη (διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής δανεικός από τον Ολυμπιακός στη Φουρτούνα Ντ.) και τον πιο νέο Α. Ζούμπη (ακαδημίες ΠΑΟΚ) και ευχόμαστε να συνεχίσει αυτό το έργο για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους τα παιδιά της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.
Από πλευρά μας, θελουμε να πούμε ότι η ανακοίνωση ήρθε από τη ΠΑΕ Ιάλυσος και σωστά ανέφερε την ακαδημία μας διότι ήταν το τελευταίο σκαλοπάτι του παιδιού πριν ανεβεί στην μεγάλη ομάδα.
Συγκεκριμένα, η δημιουργία της ομάδας Κ-19 πανελλαδικά, είναι ο προθάλαμος της πρώτη ομάδας και δίνει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον επαγγελματισμό.
Αυτό είναι κάτι που έλειπε τόσα χρόνια από τη Ρόδο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε όλοι μαζί.
Τέλος, το έργο των ακαδημιών του νησιού μας είναι ομαδικό, όπως και μέσα στο γήπεδο και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.
Είμαστε όλοι ένα για το καλό των παιδιών μας.
Με την ευκαιρία, θελουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας μας, Μιχάλη Χατζηνικήτα για την τεράστια προσφορά και στήριξη στην ακαδημία μας.
Καλή προσπάθεια σε όλους μας,
Ακαδημία Ιάλυσου”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments