Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το έκρινε ο Γιαννακόπουλος

Το έκρινε ο Γιαννακόπουλος

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Γιαννακόπουλος στο 75’, ο Αστέρας Παστίδας νίκησε μέσα στο Παραδείσι τον Κλεάνθη και επανήλθε έτσι στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη του διάρκεια με τον Κλεάνθη να παίζει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν αρκετά καλοί και στο 20’ «φωνάζουν» για μια φάση θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο Θάνος έκανε ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα πριν σκάσει στο έδαφος με τους «ροσονέρι» να υποστηρίζουν ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος και ως εκ τούτου θα έπρεπε ο διαιτητής να δείξει σέντρα. Ο αρμόδιος «βοηθός» όμως είχε άλλη άποψη αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί. Πέντε λεπτά αργότερα (στο 30’), ο Κλεάνθης είχε μια ακόμα πολύ σημαντική ευκαιρία όταν ο Κόκα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη έδειξαν να κερδίζουν ορισμένα μέτρα και απέκτησαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πάντως να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες. Στο 75’ μετά από σουτ και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Γιαννακόπουλος που καραδοκούσε πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ από κοντά έκανε το 0 – 1 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το γκολ αυτό ήταν τελικά αρκετό για τους φιλοξενούμενους δεδομένου ότι από εκεί και πέρα ο Κλεάνθης δεν έδειξε ικανός ότι θα μπορούσε να φθάσει στην ισοφάριση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments