Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου To έκανε εύκολο ο Φοίβος

To έκανε εύκολο ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλο του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Φοίβος επικράτησε με 3 – 0 του Άρη Αρχαγγέλου και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακά. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Πολιά μιας και στα δυο ημίχρονα έδειξε να …πατάει καλύτερα από τον αντίπαλο της.
Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Μπανουσάϊ με σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή. Στο 25’ ο Κιοσέογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαρέλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα στα χέρια του και ο Ορφανίδης που καραδοκούσε από κοντά έκανε το 2 – 0. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Πρέτσι με σουτ στο 36’.
Στην επανάληψη, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι οι Κρεμαστενοί δεν είχαν πρόβλημα να φθάσουν με άνεση στην επικράτηση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Γιαννούλης, Ταφάνι, Μαντικός, Παϊζάνος, Καμπούρης, Θεοδοσίου, Κιοσέογλου (88’ Πανταζόπουλος), Αζεμάϊ, Πρέτσι (64’ Χατζησάββας), Μπανουσάϊ (89’΄Χρυσοβέργης), Ορφανίδης (76’ Δράκος)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ευαγγελίδης, Πομπού, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Κοντόγιαννος (65’ Δημητριάδης), Μάλλιος (85’Στάτης), Αμανατίδης (61’ Χότζα), Χατζηλιόντας, Γαϊτάνος (68’ Θοδωρή)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments