Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Το έκανε εύκολη υπόθεση (pics)

Το έκανε εύκολη υπόθεση (pics)

0
kolossos xalki1
Dodekanisos

Σε εύκολη υπόθεση εξελίχθηκε για τον Κολοσσό Κάστρου
το παιχνίδι με τον Αθλητικό Σύλλογο της Χάλκης. Η ομάδα του Κώστα Πάττα επικράτησε με 4 – 0 βάζοντας τις βάσεις για να πάρει το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο (έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο). Στην επανάληψη συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς φθάνοντας εύκολα στο 4 – 0 και «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι από το 70’ και μετά μπόρεσαν να φανούν περισσότερο (λόγω του ότι χαλάρωσαν οι γηπεδούχοι) αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν έστω το γκολ της τιμής.
Τα γκολ
Στο 12’ μετά από ωραία ενέργεια του Λυριστή, η μπάλα έφθασε στον Αγγελάκη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 33’ μετά από ένα – δυο του Έλληνα και του Λυριστή, ο τελευταίος πάσαρε στον Αγγελάκη ο οποίος με γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2 – 0.
Στο 56’ μετά από λάθος του Σπύρου, ο Ν. Καρπαθάκης «έκλεψε» τη μπάλα και αφού μπήκε στην περιοχή με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 69’ συνδυάστηκαν ωραία οι Καρπαθάκης και Αγγελάκης, η μπάλα έφθασε στον Λυριστή ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Άλλες φάσεις
Μόλις στο 4’ μετά από μπροστινή μπαλιά του Καρπαθάκη, ο Θεοδώρου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άστοχα (άουτ).
Στο 22’, στην πρώτη επίσκεψη τοιυ ΑΣ Χάλκης στα καρέ του Κολοσσού. Ο Μπιζάτης έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 29’ από σέντρα του Θεοδώρου, ο Λυριστής έκανε την γυριστή κεφαλιά αλλά ο Ερνίκιολης απόκρουσε δύσκολα.
Στο 73’ ο Τζιμπιζίδης έκανε ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σ. Καρπαθάκης έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 75’ ο Λυριστής «έπιασε» ένα δύσκολο σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να αποκρούσει με υπερπροσπάθεια.
Στο 78’ο Μπιζάτης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας του Κολοσσού μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 88’ από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια ο Ερνίκιολης.
Καλύτεροι του Κολοσσού οι Αγγελάκης, Καρπαθάκης και Λυριστής. Προσπάθησαν από τον ΑΣ Χάλκης οι Μπιζάτης και Τζιμπιζίδης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου (Παπαγιαννίδης, Αυγερινού).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ. Καρπαθάκης, Σαββίδης, Φ. Μαννάκης, Ν. Καρπαθάκης, Έλληνας, Ε. Μαννάκης (62’ Δραγάτης), Αγγελάκης (72’ Κώνστας), Χατζησεβαστός (75’ Μαλλιάκας), Παπαγεωργίου, Λυριστής, Θεοδώρου
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ερνίκιολης, Κωστίδης, Ταμπάκ (34’ Χριστοδούλου), Χατζημιχαήλ, Σπύρου, Ψαράς, Μπιζάτης, Ντούπης (63’ λ.τ. Παπαστεργής), Τζιμπιζίδης, Κάργας, Πανούσης (52’ Παπαλαζάρου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/kolossos_xalki/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments