Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το εισιτήριο για τους Μασαρενούς

Το εισιτήριο για τους Μασαρενούς

0
euagoras masari kipello
Dodekanisos

Με σκορ 3-1 ο Αστέρας Μασάρων κέρδισε στο ενωσιακό γήπεδο τον Ευαγόρα και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ενώ κατά μικρά διαστήματα οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι. Ωστόσο και η νεανική ομάδα των γηπεδούχων δεν κλείστηκε στην άμυνα της και πολλές φορές έβαλε δύσκολα στον Αστέρα και τον κοίταξε στα μάτια, και αν μετά το 65΄διέθεταν την ηρεμία που έπρεπε ίσως να γύριζαν το παιχνίδι και το 0-1 να γινόταν 2-1. Ο Αστέρας, ξεκίνησε καλύτερα με κατοχή και υποφερτή κυκλοφορίας της μπάλας με αποτέλεσμα στο 24΄να πάρει το προβάδισμα με 0-1. Ο Λερογιάννης έβγαλε την άψογη κάθετη πάσα για τον Δημητριάδη και εκείνος γύρισε την μπάλα αριστερά στον Μπαϊρακτάρη που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 81΄απ΄πο την συρτή σέντρα του Βακιάνη από αριστερά, ο Λερογιάννης με πλασέ στα δύο μέτρα πέτυχε το 0-2. Το 0-3 σημειώθηκε στο 85΄όταν ο Βακιάνης από αριστερά έκανε την συρτή σέντρα και ο Λερογιάννης σωστά τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ευαγόρας μείωσε σε 1-3 στο 88΄, όταν ο Κμαπούρης με διαγώνιο σουτ από αριστερά την έστειλε στα δίχτυα παρά την προσωρινή απόκρουση του Μαρίνοβ. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 69΄, όταν ο Βασιλειάδης με εξαιρετική κάθετη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μανιά που καθυστέρησε να κάνει το σουτ και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 76΄ο Πετράς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Καμπούρη. Εκείνος έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ζαλογιάννης και Κεπέρης, από τον Αστέρα οι Λερογιάννης και Μπαϊρακτάρης.
Διαιτησία Κάζας-Μαυρουδής- Βούλγαρη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μόσιαλος, Ταρατίτας(46΄Καμπούρης), Πετράς, Κατσιμπράκης, Ζαλογιάννης, Κεπέρης,Βασιλειάδης, Χίντα(73΄Παπαντωνίου), Μανιάς, Μανταλιός, Γιώτης(46΄ τζοβαλίν).
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ..: Μαρίνοβ, Καρπαθάκλης, Μαυριός(52΄Μίρτσεβ), Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Κουρμαδιάς, Μπαϊρακτάρης, Δημητριάδης, Βακιάνης, Λερογιάννης, Διονυσακόπουλος(66΄Χατζημανώλης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments