Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το Δήμο Ρόδου ευχαρίστησαν οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων

Το Δήμο Ρόδου ευχαρίστησαν οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων

0
Dodekanisos

Τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους συνοδούς του διεθνούς φιλικού αγώνα Ακρωτηριασμένων Ατόμων Ελλάδος και Βελγίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαΐου 2019 στη Ρόδο, υποδέχτηκε η δημοτική αρχή Ρόδου στο Δημαρχείο.
Ο Δήμος Ρόδου σε μία σεμνή τελετή που ακολούθησε στην αίθουσα εθιμοτυπίας τίμησε ένας προς έναν τους αθλητές, τους προπονητές και τους προέδρους των δύο ομάδων οι οποίες θα δώσουν τους αγώνες τους στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο και ώρα 17:00 και την Κυριακή και ώρα 11:00.

Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και το Δήμο Ρόδου για την άψογη συνεργασία που παρείχαν και την οργάνωση, προκειμένου ο διεθνής αγώνας να διεξαχθεί με όλες τις προδιαγραφές στο νησί της Ρόδου.
Τις αποστολές των Ελλήνων και των Βέλγων αθλητών καλωσόρισαν: o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Άννα Ζωάννου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελπίδα Ατσίδη ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Κάλλιστο Διακογεωργίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments