Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ To διασκέδασαν στον ΑΣΙΑΘΡ (pics)

To διασκέδασαν στον ΑΣΙΑΘΡ (pics)

0
asiathr_giorti
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ). Η γιορτή έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Ζέφυρο, παρουσία πολλών μελών και φίλων του ΑΣΙΑΘΡ. Όπως και κάθε χρόνο τα μέλη του Συλλόγου διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι ίδιοι οι ιστιοπλόοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Επάθλων στους νικητές των αγώνων του Πρωταθλήματος 2012 που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν η απονομή των επάθλων του αγώνα «ΤΟ ΤΑΜΑ 2012». Ο φετινός πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του μέλους του Συλλόγου, γιατρού Μιχάλη Μανδραγού, ο οποίος έφυγε φέτος από τη ζωή. Τα έπαθλα στους νικητές του αγώνα αυτού απένειμαν τα παιδιά του Μιχάλη Μανδραγού.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιπες απονομές, για όλους τους αγώνες του 2012 αλλά και συνολικά για τους νικητές του Πρωταθλήματος ΑΣΙΑΘΡ 2012. Μεγάλος νικητής και Πρωταθλητής του Φετινού Πρωταθλήματος ήταν το σκάφος ESTELLA με κυβερνήτες το δίδυμο Σωτήρη Κατσαρά και Κώστα Ιμσιρίδη. Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πήρε το σκάφος BLUE SHARK με κυβερνήτες τους Μανώλη Σπυρίδη και Τάσο Φώτη. Την Τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ με κυβερνήτη τον Νίκο Κουμνάκη.

Η συνολική κατάταξη των σκαφών για το Πρωτάθλημα του 2012 είναι η παρακάτω:

α/α

ΣΚΑΦΟΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ

1

ESTELLA

Σωτήρης Κατσαράς – Κώστας Ιμσιρίδης

2

BLUE SHARK

Μανώλης Σπυρίδης – Τάσος Φώτης

3

ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ

Νίκος Κουμνάκης

4

ΑΠΟΛΛΩΝ

Σωτήρης Τσιμέτας – Γιώργος Τσακανιού

5

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Σταμάτης Σταύρας

6

EXCAPE

Παύλος Ξανθός

7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Λευτέρης Κουμπιάδης

8

TUCACU

Κυριάκος Κλαδογένης

9

ΑΛΟΥΣΤΙΝΑ

Αντώνης Βογιατζής

10

DELIGHT I

Γιώργος Στεφάνου

11

Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Μιχάλης Αντωνιάδης

12

ΤΟΤΕΜ

Σπύρος Κολόμβος – Μιχάλης Παπαγαπητός

13

ΤΑΚ

Γιώργος Τσιρίγκας

Οι ιστιοπλόοι έδωσαν ραντεβού και πάλι στον ίδιο χώρο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας αλλά και η Απονομή των Διπλωμάτων των Νέων Κυβερνητών που θα αποφοιτήσουν από την Σχολή Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε και φέτος ο ΑΣΙΑΘΡ. Επίσης λίγες μέρες μετά την αλλαγή του νέου έτους, σκάφη του Συλλόγου θα ταξιδέψουν για μια ακόμη χρονιά μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο για την καθιερωμένη επίσκεψη κατά την οποία τα μέλη του Συλλόγου περνούν όμορφες στιγμές με τους ακρίτες νησιώτες και προσφέρουν δώρα στα παιδιά του νησιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των φετινών αγώνων με κάθε τρόπο, όλους τους φορείς, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές των αγώνων και των εκδηλώσεων και όλα τα μέλη του ΑΣΙΑΘΡ που πήραν μέρος στις ιστιοδρομίες του Πρωταθλήματος 2012.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/giorti_asiathr/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments