Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Βαγγέλη Πίτκα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Βαγγέλη Πίτκα

0
Dodekanisos

Δικαιώθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόδου Βαγγέλης Πίτκας από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Ο παίκτης είχε κάνει προσφυγή διεκδικώντας δεδουλευμένα. Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, οι “πράσινοι” θα πρέπει εντός δέκα ημερών να του καταβάλουν 10.258,85 ευρώ. Αναλυτικά, η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Δέχτηκε την αίτηση του Ευάγγελου Πίτκα και την προφορικά ασκηθείσα ανταίτηση της καθ’ ης. Όρισε όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πίτκα του Θωμά δυνάμει της υπ’ αριθμ. 283/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., χρηματική απαίτηση δέκα χιλιάδων διακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών (10.258,85) ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επί μέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερθείσας αποφάσεως, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μετά παρακράτηση και απόδοση στην Ε.Π.Ο. της υπέρ αυτής αντιστοιχούσας ποσοστιαίας αναλογίας δυνάμει της υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 39710/18.11.2013 αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ύψους (5.129,425) ευρώ, εκάστης, της πρώτης τούτων καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από της εκδόσεως και γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως, της επόμενης δεύτερης μέχρι την αντίστοιχη ημέρα του επόμενου μήνα.

Επέβαλε στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ» για την περίπτωση μη τήρησης της ρύθμισης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, για το σύνολο της οφειλής ύψους 10.258,85ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 283/2021 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ., εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments