Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το δείπνο για του πρωταθλητές του 1ου Θερινού-Ανοικτού Εργασιακού Κυπέλλου 2022

Το δείπνο για του πρωταθλητές του 1ου Θερινού-Ανοικτού Εργασιακού Κυπέλλου 2022

0
Dodekanisos

Την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες της ψαροταβέρνας «Λιμανάκι» στα Κολύμπια, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, είχαν την Πέμπτη 4 Αυγούστου οι πρωταθλητές του 1ου Θερινού-Ανοικτού Εργασιακού Κυπέλλου 2022 Giallorossi, εξαργυρώνοντας το έπαθλο του δωρεάν δείπνου για την πρώτη θέση που κατέκτησαν που τους προσέφερε ο ιδιοκτήτης, κύριος Μιχάλης Καρακωνσταντής.

Ο σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον κύριο Καρακωνσταντή Μιχάλη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον προπονητή και τους αθλητές μας στον κύριο Μιχάλη Καρακωνσταντή και την καλύτερη ψαροταβέρνα του νησιού μας «Λιμανάκι» για το άκρως απολαυστικό δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα μας με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο καλοκαιρινό τουρνουά. Ο Μιχάλης-πέρα από ένας εξαιρετικός επαγγελματίας-είναι και άνθρωπος του μπάσκετ και πάντα στέκεται σύμμαχος και φίλος δίπλα σε κάθε διοργάνωση και σε κάθε φορέα που αφορά το δωδεκανησιακό μπάσκετ.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως και την εταιρεία «Ούζο Αιγαίον» για την προσφορά του ούζου που συνόδευσε το φαγητό μας και προσωπικά τον Πολυζώη Δασκαλάκη, αθλητή εδώ και χρόνια του εργασιακού πρωταθλήματος και στέλεχος της επιχείρησης, για τη συνεισφορά του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments