Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα To “Χαμόγελο του παιδιού” βράβευσε τη Μαρία Ιωαννίδη

To “Χαμόγελο του παιδιού” βράβευσε τη Μαρία Ιωαννίδη

0
Dodekanisos

To “Χαμόγελο του Παιδιού” You Smile Award βράβευσε μεταξύ άλλων και μια αθλήτρια της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ialisos Ladies Football Club, τη Μαρία Ιωαννίδη. Χαρακτηριστική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
“Την Πέμπτη το βράδυ, 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για πέμπτη χρονιά η εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» YouSmile Awards στο Ble Azure. Ανάμεσα στους 10 βραβευθέντες μαθητές και η Μαρία Ιωαννίδη από το Λύκειο Απερίου Καρπάθου και ποδοσφαιρίστρια μας.

Στην Μαρία αναγνώρισαν το πάθος και επιμονή στην προσπάθεια της! Αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν για κείνη: «Η Μαρία αν και κορίτσι που ζει σε ένα μικρό χωριό, διακρίθηκε στο ποδόσφαιρο και κατάφερε να μπει στην Εθνική Νεανίδων. Η Μαρία δίνει το παράδειγμα πως το φύλο δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο για να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!» Το βραβείο της απένειμε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όλοι εμείς στην Ialisos Ladies Football Club νιώθουμε για ακόμη μια φορά υπερήφανοι και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλα τα εφόδια στην Μαρία και σε όλα τα κορίτσια μας για περισσότερες διακρίσεις!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments