Αρχική Videos Το CDC αλλάζει τους κανόνες για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Το CDC αλλάζει τους κανόνες για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού

0

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αλλάζουν πλέον τους κανόνες όσον αφορά την πρόληψη του κορωνοϊού, ωστόσο εμμέσως πλην – σαφώς δίνει ισχυρή σύσταση για εμβολιασμούς και μάσκες. Ο  οργανισμός αναφέρει ότι απομακρύνεται από κατευθυντήριες γραμμές όπως την αυστηρή καραντίνα και την κοινωνική απόσταση. «Η φυσική απόσταση είναι μόνο ένα στοιχείο για το πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους», αναφέρει η υπηρεσία.

«Είμαστε σε πιο ισχυρό μέρος σήμερα ως έθνος, με περισσότερα εργαλεία —όπως εμβολιασμό, ενισχυτικά και θεραπείες— για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις κοινότητές μας από σοβαρές ασθένειες από τον κορωνοϊό», πρόσθεσε η ανώτερη επιστήμονας του CDC, Γκρέτα Μασέτι.

“Έχουμε επίσης καλύτερη κατανόηση του τρόπου προστασίας των ανθρώπων από την έκθεση στον ιό, όπως η χρήση μάσκας υψηλής ποιότητας, τα τεστ και ο βελτιωμένος αερισμός. Αυτή η οδηγία αναγνωρίζει ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει, αλλά μας βοηθά επίσης να προχωρήσουμε σε ένα σημείο όπου ο κορωνοϊός δεν διαταράσσει πλέον σοβαρά την καθημερινότητά μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments