Αρχική Αθλητικά νέα Το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο κάθε φιλάθλου!

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο κάθε φιλάθλου!

0
fosonline.gr
Dodekanisos

Αυτή η Κυριακή (24 Οκτωβρίου) αποτελεί την ποδοσφαιρική ονείρωξη όλων των απανταχού φιλάθλων του «βασιλιά» των σπορ. 

Η Κυριακή έχει καθιερωθεί -στην συνείδηση κυρίως των Ελλήνων- ως «ιερή» υπόθεση. Πρόκειται για ημέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης. Ακόμα και μπάρμπεκιου διοργανώνουν πολλοί. Κυρίως, όμως, Κυριακή σημαίνει μέρα για ποδόσφαιρο. Σημαίνει φοράω την μπλούζα της αγαπημένης ομάδας μου και μεταβαίνω στο γήπεδο. Κι όταν έχεις μία Κυριακή όπως η συγκεκριμένη, τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. «Μη μου τους κύκλους τάραττε» φέρεται πως είχε πει ο Αρχιμήδης σε έναν Ρωμαίο στρατιώτη, την ώρα που μελετούσε κάποιο Γεωμετρικό πρόβλημα γράφοντας στην άμμο. Παραφράζοντας την φράση «μη μου την μπάλα τάραττε» λοιπόν! 

Πάρτε χαρτί και μολύβι ή στυλό και σημειώστε γιατί την Κυριακή έχει με σειρά εμφάνισης: Στην δεύτερη κατηγορίας Γερμανίας θα παιχτεί η απόλυτη κόντρα μίσους μεταξύ St. Pauli – Hansa Rostock (14.30). Στο πρωτάθλημα της Δανίας έχει Μπρόντμπι – Κοπεγχάγη (15.00). Στην Premier League Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (16.00). Στις 17.15 στην La Liga, Μπαρσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Eredivisie της Ολλανδίας, Άγιαξ – PSV (17.45). Λίγα λεπτά αργότερα έχει ξανά στην Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18.30). Αργότερα, Ρόμα – Νάπολι στην Serie A (19.00). Στην δική μας Super League, έχει ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (20.30). Πηγαίνοντας εκ νέου στην Serie A της Ιταλίας, έχει Ίντερ – Γιουβέντους (21.45). Ενώ την ίδια ώρα θα παίζει Ολιμπίκ Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1 της Γαλλίας! Ενώ την Δευτέρα στις 20.00 έχει ντέρμπι στην Τουρκία. Μπεσίκτας εναντίον Γαλατασαράι. 

Τι άλλο να ζητήσω ο ποδοσφαιρόφιλος; Θα μας φάει η τηλεόραση. Κανονική «κόλαση». Τόσα ντέρμπι και μεγάλα ματς μαζεμένα σε μία μέρα είχαμε χρόνια να βρούμε. Κάντε τα κουμάντα σας, να βρείτε δικαιολογία οι δεσμευμένοι. Γιατί δεν σας βλέπω καλά αδέρφια. Κάντε κάτι να μην χάσετε αυτή την Κυριακή. Μιλάμε για το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments