Αρχική Προγνωστικά Το απόλυτο χθες με 4/4!

Το απόλυτο χθες με 4/4!

0
nikiforo kouponi
Dodekanisos

ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ για εμάς πάλι χθες με το απόλυτο να έρχεται στις προβλέψεις μας. Είχαμε 4/4 και δώσαμε ποσοστά : 4,20 – 4 ,00 – 2,60 – 2,10 – 1,90 – 1,80 – 1,70. Μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο και έρχεται λιακάδα και καλοκαιρία, όπως και το αντίστροφο. Υπάρχει βέβαια και το «άλλο » που λέει όταν σε «πάει» και έχεις ρέντα ακολουθείς και φορτσάρεις. Εμείς βρισκόμαστε κάπου στην μέση. Προσγειωμένοι στο δικό μας τέμπο με τα πονταρίσματα μας σταθερά σε ότι αφορά το κόστος τους ( μόνο έτσι δημιουργείς κέρδος – κάβα ). Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις έχουμε και το δελτίο μας αναρτημένο σήμερα προς «τέρψιν οφθαλμών». Μετά το χθεσινό καρέ φτάσαμε το ποσοστό των επιτυχιών μας στο 59% με συνολικές επαληθεύσεις 188/320. Για την Εθνική Ελλάδος δεν θα πούμε κάτι, περιμένουμε να πούνε-λογοδοτήσουν οι διοικούντες για την επιλογή τους και να πράξουν το αυτονόητο -αντικατάσταση της «μαριονέτας».

ΠΟΡΤ ΒΕ’Ι’Λ – ΡΟΤΣΝΤΕ’Ι’Λ κωδ.128
Η Ρότσντε’ι’λ εκμεταλλεύεται το πρόγραμμα και την συγκυρία όπου ομάδες του γκρουπ των πρωτοπόρων παίζουν μεταξύ τους και επιθυμεί με δικό της τρίποντο να μπει σφήνα στην τριάδα. Σύμμαχος της, η εξαιρετική της φόρμα, όπου στα 6 τελευταία ματς έχει 4-1-1 με 13-6 τέρματα. Το ματς δεν έχει άσσο ( Χ ) 3,25 και ( 2 ) 2,50. Δυνατά παίζει και το ( 4-6goal ) 2,60 αλλά και κάτι ψιλά θα ρίξω στο ( 7+ ) 10,00 !!

ΠΓΔΜ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ κωδ.152
Οι Σκοπιανοί παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά και ξέρουν πως μία ενδεχόμενη πρόκριση θα έρθει από τα ματς στην έδρα τους. Όμως, λέω όμως, δεν φτάνει να το θέλεις πρέπει και να το μπορείς! Τουλάχιστον απόψε δεν μπορεί να πάρει κάτι θετικό από την (Ο)μάδα της Σλοβακίας. Οι γηπεδούχοι αναγκασμένοι να πιέσουν μπροστά θα είναι ευάλωτοι πίσω και εκεί οι εμπροσθοφυλακή των Σλοβάκων δεν αστειεύεται. ( 2 ) 1,80 αλλά και το ( Χ ) 3,25 δεν τους «χαλάει» βαθμολογικά.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ κωδ.177
Βγάζει φωτιές η γηπεδούχος στην έδρα της με 7-1-0 και 19-3 τέρματα. Η φόρμα της; Έχει 5-0-1 με τέρματα 13-4 και υποδέχεται την λίγη Μάνσφιλντ. Προσωπικά εάν έχω ένα ποσοστό του ( 1/1 ) στο 2,20 σε ένα ματς με αυτά τα στατιστικά το προτιμώ από το να περιπλανηθώ να βρω αντίστοιχο ποσοστό σε «ξερό σημείο» . Προκαλεί και το ( Over ) στο 1,85.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ -ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ κωδ.184
Η γηπεδούχος υποβιβάστηκε πέρυσι άδικα χάνοντας την παραμονή ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική και έχοντας μειονέκτημα στην ισοβαθμία. Θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο στην Β’ κατηγορία, έχει την ομάδα, έχει τα λεφτά και έχει και το κίνητρο μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται την άχρωμη και γεμάτη προβλήματα Κιντερμίνστερ και επανακάμπτει εύκολα. ( 1 ) 1,75.

ΕΛΓΚΙΝ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ κωδ.204
Σε αντίθετη φορά η φόρμα των 2 ομάδων. Η γηπεδούχος έχει στα τελευταία 6 ματς 0-2-4 με τέρματα 2-9 και η Κου’ί’νς Πάρκ 5-1-0 με 14-4 τέρματα. Η δεινή βαθμολογική θέση της Έλγκιν σε αντίθεση με την 2η στην βαθμολογία φιλοξενούμενη μας σπρώχνει προς τα δεξιά που έχει καλή αξία. ( 2 ) 2,20.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ κωδ.225
Πέρυσι κέρδισε την παραμονή της δύσκολα και τερμάτισε με την 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία δεχόμενη κατά Μ.Ο 1,7 τέρματα ανά παιχνίδι. Φέτος δέχεται μέχρι στιγμής 1,4 τέρματα και αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν υπάρχει στα εκτός έδρας ματς της την έχει πατώσει στην βαθμολογία. ( 2 ) 2,10 και επειδή στην έδρας της η Κρισιούμα σκοράρει έχουμε το ( G/G ) 1,85 και το ( Over ) 2,15.


Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments