Αρχική Προγνωστικά Το απόλυτο με πέντε στα πέντε!

Το απόλυτο με πέντε στα πέντε!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Κλείσαμε το τριήμερο χθες με ταμειάκι δυνατό κάνοντας το 5 στα 5 με την βοήθεια της εναλλακτικής στο ματς της Βαγιαδολίδ. Συνολικά βρισκόμαστε στο υψηλό 63% με 360/567 σωστές επαληθεύσεις. Με μόνο 2 ματς στις σημερινές μας προβλέψεις συνεχίζουμε στο αποψινό κουπόνι στοιχήματος.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ κωδ.308
Κάποια στατιστικά στοιχεία που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για το συγκεκριμένο σημερινό ματσάκι στην ΙΤ2. Η 3η καλύτερη άμυνα εντός της κατηγορίας υποδέχεται την 3η χειρότερη επίθεση στα εκτός. Η Μπολόνια με νίκη καπαρώνει μόνη της την 2η θέση και μαζεύει την διαφορά από την πρωτοπόρο Κάρπι ( έχασε χθες ). Παράδοση με αμφισκόρ και πολλά Over στα παιχνίδια τους. Η έλευση του επιθετικού Σανσόνε (από Σαμπντόρια ) Και οι φημολογούμενες μεταγραφές αξίας και ουσίας στο στρατόπεδο της Μπολόνια δίνουν «ρυθμό» στους «διψασμένους» οπαδούς της Μπολόνια. Το ματς όπως και χθες της Κάρπι θα μαζέψει πολύ «χαρτί» με ότι αυτό συνεπάγεται! Ας ελπίσουμε πως …στην παρούσα φάση την γηπεδούχο την ενδιαφέρει η βαθμολογική της άνοδο και όχι τόσο η τσέπη της. Εάν όχι τότε ίσως δούμε σενάριο σαν το χθεσινό της Κάρπι. Ποντάρουμε πιο διπλωματικά στο καλοπληρωμένο ( Over ) 2,05 και μετά με το αμφισκόρ ( G/G ) 1,65.

ΜΠΑΡΝΑΤΣΕΑ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ κωδ.310
Από νωρίς το Σαββάτο είχα δει την «στραβή» όμως δεν γινότανε να προτείνω ματς 2 μέρες μπροστά (άσε που ήθελα να επιβεβαιωθώ και να κρατήσω πισινή που λέμε) για το λάθος στο σετ των αποδόσεων. Η πλάστιγγα στο παιχνίδι αυτό γέρνει κατά πολύ στα δεξιά , το είδανε το ξαναζυγίσανε και μας το έδωσαν σήμερα σωστά. Λογικό διπλό ( 2 ) 1,90 και με κάτι ψηλά στην κάλυψη του ( Χ ) 3,25. Το ( 4-6goal ) 2,60 έχει επίσης τύχη εδώ.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments