Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Το αποκριάτικο πάρτι του ΑΣΙΑΘΡ

Το αποκριάτικο πάρτι του ΑΣΙΑΘΡ

0
asiathr parti
Dodekanisos

Το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) στο Ζέφυρο, το καθιερωμένο Αποκριάτικο Μασκέ «Πάρτι των Ιστιοπλόων», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο.
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Στο Πάρτι παρουσιάστηκε και φέτος, το κωμικό θεατρικό και χορευτικό σκετς, εμπνευσμένο από τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητα, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Κουμνάκη, στο οποίο πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν αποκλειστικά μέλη του συλλόγου. Επίσης έγινε διαγωνισμός καλύτερης αυτοσχέδιας αποκριάτικης στολής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κα. Ελευθερία Φτακλάκη καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Υπεύθυνος σε θέματα Αθλητισμού κ. Μιχάλης Δρακιού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του που συμμετείχαν στο θεατρικό και στο χορευτικό σκετς και τα οποία διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο για την προετοιμασία και τις πρόβες του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments