Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το αντίο του Ζούνη στον Απόλλωνα Καλυθιών

Το αντίο του Ζούνη στον Απόλλωνα Καλυθιών

0
Dodekanisos

Το δικό του αντίο στον Απόλλωνα Καλυθιών λέει με ανακοίνωση του ο Παναγιώτης Ζούνης. Αναλυτικά:

“Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Απόλλωνα, με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια .
Να τους ευχαριστήσω που με πίστεψαν και με στήριξαν. Δεν θα τους ονομάσω γιατί ήταν τόσοι πολλοί (μέσα και έξω από την ομάδα) που φοβάμαι ότι όλο και κάποιον θα ξεχάσω.

Ο Απόλλωνας είναι μία μεγάλη ομάδα και ήμουν τυχερός που την υπηρέτησα τόσο σαν ποδοσφαιριστής, στα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του, στις εθνικές κατηγορίες, όσο και σαν προπονητής, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για την διάκριση του.

Ήμουν τυχερός, γιατί συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές με ήθος, αξιοπρέπεια και ποιότητα.
Θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα να βρεθεί εκεί που του αρμόζει και στους ποδοσφαιριστές του, να συνεχίσουν, το ηθικό, τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο που έπαιζαν ,με υγεία και πίστη στον εαυτό τους. Ο Απόλλωνας έχει παρόν και μέλλον. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου”.

Νωρίτερα, η διοίκηση του Απόλλωνα είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας:
“Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη.
Ο κ. Ζούνης κατάφερε τα τρία χρόνια που βρέθηκε στο πάγκο του συλλόγου μας, να διατηρήσει τον Απόλλωνα ανταγωνιστικό, αναδεικνύοντας αρκετούς νεαρούς, ταλαντούχους και ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον! Ο Απόλλωνας θα συνεχίσει να αποτελεί μια ομάδα πρότυπο και τα επόμενα χρόνια μένοντας πιστός στην φιλοσοφία του”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments