Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το άγχος το έχει ο Κλεόβουλος»

«Το άγχος το έχει ο Κλεόβουλος»

3
diakidis nikos
Dodekanisos

Μπορεί η Ρόδος να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πετυχαίνοντας το τρία στα τρία, όμως οι άνθρωποι της διοίκησης καθώς και ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου θέλουν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε ο μεγάλος και βασικός στόχος των «πρασίνων» είναι να μπορέσουν να βάλουν υγιείς βάσεις και να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα μπορεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά, το νέο μέλος της διοίκησης Νίκος Διακίδης σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή το κυριακάτικο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Κλεόβουλο τόνισε:
«Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε απολύτως κανένα άγχος. Αυτό πρέπει να το έχουν οι αντίπαλοι που με βάση και το μπάτζετ που έχουν κάνει για φέτος, είναι φανερό πως θέλουν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Για εμάς σε κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτά και τα τρια αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι για τον αντίπαλο μας την Κυριακή, τον Κλεόβουλο, η νίκη είναι μονόδρομος. Βλέπουμε το παιχνίδι αυτό όπως και όλα τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει κάτι στον βασικό μας σχεδιασμό. Ο πρωταθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που θέλουμε και μας ενδιαφέρει άμεσα είναι να βάλουμε σωστές βάσεις και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζουν τα δικά μας παιδιά. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντική η παρουσία των πιο έμπειρων παικτών που πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην ομάδα σε δύσκολες πραγματικά στιγμές. Είναι τιμητικό να έχουμε στο ρόστερ μας παιδιά όπως ο Γιώργος και ο Σταμάτης Καντιμοίρης και ο Αμπελάς. Είναι πολύ καλό επίσης το ότι έχουμε και τον Δημήτρη Γκάιδα μαζί μας. Οι παίκτες αυτοί θα καθοδηγήσουν και τους πιο μικρούς. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι βαδίζουμε με σταθερά βήματα για να δημιουργήσουμε το σύνολο που ονειρευόμαστε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και με τον προπονητή μας διότι δείχνει επαγγελματισμό και κάνει σοβαρή δουλειά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate6
gate6
10 years ago

καλα,να μας τα ξαναπεις και του χρονου Νικολακη αν δεν εχεις φυγει πιο νωρις..τα πλυντηρια σταματησαν το ξεπλυμα πρωην διαγοριτη..θυρα6

perastikos
perastikos
10 years ago

vevaia,opadiliki kai proedriliki gia ayton einai to xrima(poy kai kala exei)axies miden idanika kanena…..
genika re nikolaki den kaneis,alla kala kaneis kai eisai stin rodoula,ena somateio misito se olous me 0 filathlous,episis ean erxosouna ston diagora kai eleges ayta poy diloses peri astynomias kai royfianiliki,sigoyra simera tha metroyses spasmena pleyra,alla ekei poy ta diloses ekei se pernoune…..

Iceman
Iceman
10 years ago

Σταματηστε επιτελους να βγαζετε χολη προς την Ροδο και αφηστε τα περι 0 φιλαθλους γιατι ξερετε καλα σε καθε ντερμπι τι γινεται