Αρχική Videos Το 57% των Βρετανών πιστεύουν ότι ο Johnson πρέπει να παραιτηθεί

Το 57% των Βρετανών πιστεύουν ότι ο Johnson πρέπει να παραιτηθεί

0

Κόλαφος για τον Boris Johnson είναι δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το yougov! Οι Βρετανοί φανερά επηρεασμένοι από για τη γνωστή ιστορία της 19ης Ιουνίου του 2020 όπου ο πρωθυπουργός έσπασε την καραντίνα και συμμετείχε σε πάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ για να γιορτάσει τα γενέθλια του απάντησε τα εξής:

-Το 75% πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα για την παραβίαση του νόμου για τις συγκεντρώσεις στη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας
-Και το 57% θεωρούν ότι ο Τζόνσον πρέπει να παραιτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο στον ίδιο όσο και στον σύζυγο του, τον Υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σούνακ αλλά και άλλων αξιωματούχων. Είναι πρόστιμα τα οποία όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ήδη έχουν πληρωθεί. Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα ζήτησε την παραίτηση Τζόνσον, ωστόσο ο ίδιος έχει πει ότι δεν παραιτείται λέγοντας ότι έχει να ασχοληθεί με το Ουκρανικό θέμα.

Η έντονη κριτική που του ασκείται είναι επειδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραβίασε ένα νόμο που έκλεισε εκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους για προστασία από τον κορωνοϊό και ο ίδιος συμμετείχε σε πάρτι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments