Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το 2/2 στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αναγέννηση Ασφενδίου

Το 2/2 στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αναγέννηση Ασφενδίου

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, για τον πρώτο όμιλο πανηγύρισε η Αναγέννηση Ασφενδίου, που νίκησε 2-0 τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας.

Στα του ματς, oι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13’. Αλλά το σουτ του Δημητριάδη κατέληξε στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια άουτ. Στο 32’ ο Σωτίρι δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Καραγιάννης απέκρουσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 44′ ο Σπύρου εξαπέλυσε ακόμα ένα σουτ, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Γεώργιος έμεινε από δυνάμεις. Σαν αποτέλεσμα η Αναγέννηση Ασφενδίου με τον Θωνιάτη έγραψε το 1-0 στο 70ο λεπτό. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε Παρασκευδάκης με πλασέ στην κίνηση.

Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Λ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ Γ. και ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ Κ.

Παρατηρητής: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Ασφενδιού (Θωνιάτης – Σταμάτης): Ήλιος, Θεοδώρου, Κεφαλιανός Μ., Σωτίρι, Θωνιάτης, Σπύρου, Μαυρίδης, Πης (86’ Παρασκευδάκης), Χιούσι, Παπαχαραλάμπους (64’ Κουρζής), Ζιώγας. 

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας (Σάσα Γιόνοβιτς): Καραγιάννης, Θοδωρή (78’ Σκυλλαράκης), Γιωργάς, Τσελεπίδης, Χατζημανώλης, Μανάκης, Χατζηνικόλας (59’ Γιακουμάκης), Κακκούλης (88’ Καϊλάκης), Δημητριάδης, Μασάδο, Κοτσίκος. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments