Αρχική Προγνωστικά To 1.80 και η… πρεμιέρα!

To 1.80 και η… πρεμιέρα!

0
fasi
Dodekanisos

Το… κουπόνι γεμίζει ακόμα περισσότερο με την έναρξη της Πορτογαλίας και του γαλλικού Σαμπιονά και φυσικά τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου παίζουν μπάλα μόνο στο Foxbet.gr. Διαβάστε τις κορυφαίες αναλύσεις από τους πιο εξειδικευμένους συντάκτες, μαζί με τα καλύτερα και πιο δυνατά προγνωστικά της αγοράς.

Ρίο Άβε – Πόρτο
Ρίο Άβε
Προέβη σε αλλαγή πλεύσης σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, στην οποία παρουσίασε καλό πρόσωπο και κατάφερε να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 6ης θέσης, την οποία «έκλεψε» την τελευταία αγωνιστική από Πάκος Φερέιρα και Εστορίλ.

Πόρτο
Πέρσι έπιασε πάτο σχεδόν, καθώς έμεινε μίλια μακριά από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, με την 3η θέση στο πρωτάθλημα να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της.

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
Μπράιτον
Πρέπει να αισθάνεται τυχερή με την ισοπαλία που απέσπασε στην πρεμιέρα από την Ντέρμπι και οφείλει μεγάλο μερίδιο στον γκολκίπερ Στόκντεϊλ, ο οποίος την έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις.

Νότιγχαμ Φόρεστ
Ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 4-3 την Μπέρτον στο πιο συναρπαστικό ματς της πρεμιέρας. Προηγήθηκε στο 23', είδε την αντίπαλό της να ανατρέπει το σκορ γρήγορα, αλλά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε τρία τέρματα και δεν πτοήθηκε από την μείωση του σκορ στην εκπνοή.

Δείτε στο foxbet.gr αναλυτικά όλα τα στοιχηματικά νέα και τα προγνωστικά από το πρόγραμμα της ημέρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments