Αρχική Προγνωστικά Της Παρασκευής τα …μαγειρέματα…

Της Παρασκευής τα …μαγειρέματα…

0
gazelek
Dodekanisos

Αποδοτικό θα χαρακτηρίζαμε το κουπόνι που μας πέρασε και μόνο αυτό. Μας επέτρεψε να σταθεροποιηθούμε στο ποσοστό 58% με συνολικές επιτυχίες στις 152/262. Το μικρόβιο του καλού Σεφ το είχα από μικρός και σε αυτήν την 1η ουσιαστικά μέρα του νέου κουπονιού το μαγείρεμα σε χύτρα απλά δεν με αντιπροσωπεύει. Προσεκτικά και αλλιώτικα βάζουμε στο σημερινό στοιχηματικό μενού ματς που δεν θα συγκεντρώσουν πολύ «χαρτί»!!

ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΣΑΤΟΡΟΥ κωδ.106
Με οδηγό ,όχι κάποιο καλό μαγειρικό σκεύος, αλλά τον αριθμοαναλυτή μας έχουμε ξεκάθαρη εικόνα που πληρώνει φανταστικά. Για την ακρίβεια έβγαλε: ( Over ) 2,05 και ( 4-6goal ) 4,00. Ελάχιστες φορές μας διέψευσε και ακολουθούμε πιστά ότι μας πληρώνει.

ΦΟΡΤ.ΣΙΤΑΡΝΤ – ΕΜΕΝ κωδ.116
Την τελευταία φορά που ακούμπησα τις «γειτονιές» της Ολλανδίας μου βγήκε σε καλό. Σε ότι αφορά την σημερινή μου επιλογή υπάρχει εξαιρετική αξία σε ματς που ίσως και να έχει υπερτιμηθεί το διπλό ( 2 ) 2,00. Η γηπεδούχος Φορτούνα είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση. Δυνατό διπλό και το αγοράζουμε!

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ κωδ.120
Ειδικού χειρισμού το παιχνίδι που σε μια γρήγορη ματιά έχουμε ένα καραμπινάτο άσσο. Όμως λέω όμως τίποτα δεν μας αποτρέπει να πάμε με το ( ΗΜ 2 ) 5,50 και ( ΗΜ Χ ) 2,20. Απεναντίας η φόρμα της Μπόλτον και η αφλογιστία των στρά’ι’κερ της γηπεδούχου μας σπρώχνουν προς τα εκεί. Καλή αξία βρήκαμε και στο ( 2-3goal ) 1,90.

ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ κωδ.129
Ματς που δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Και οι 2 ομάδες θέλουν νίκη για τους δικούς τους λόγους. Ελαφρά υπεροχή στην φιλοξενούμενη ,που όμως εξισορροπείτε από το γεγονός ότι η Τιχουάνα δύσκολα χάνει εντός. Βασικό ποντάρισμα μου εδώ το ( 2-3goal ) 1,75. Σε αυτό συμφωνούν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα, 4/7 εντός η Τιχουάνα και 5/6 εκτός η Τολούκα. Αν πρέπει να διαλέξω νικητή τότε απλά θα πω, πως …..δεν θα υπάρξει ( Χ ) 3,00 και ( HM X ) 1,75. Ελκυστικό το σκορ ( 1-1) 5,50 και κάτι ψηλά στο ( 0-0 ) 7,50.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments