Αρχική Videos “Τίποτα απ’ όσα είχε προβλέψει η Δύση δεν μας έχει συμβεί!”

“Τίποτα απ’ όσα είχε προβλέψει η Δύση δεν μας έχει συμβεί!”

0

«Τίποτα απ’ όσα είχε προβλέψει η Δύση δεν μας έχει συμβεί», είπε μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στην κυβέρνηση. Ο Ρώσος πρόεδρος σχολίασε την «αποτυχία» όπως είπε της Δύσης, να διαταράξει την Εθνική οικονομία της χώρας.  «Καμία από τις ζοφερές προβλέψεις που έκανε η Δύση για τη μοίρα της Ρωσίας το 2022 δεν έχει πραγματοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν καθώς ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την αποτελεσματική δουλειά της, η οποία βοήθησε τη Ρωσία να αντέξει τη διεθνή πίεση εν μέσω πρωτοφανών κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Τόνισε το γεγονός ότι «πρέπει να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες για τον ανεφοδιασμό των ρωσικών δυνάμεων που εμπλέκονται στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η Ρωσία θα πρέπει επίσης να επεκτείνει τις τεχνολογικές δυνατότητες της οικονομίας της και να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων βιομηχανιών και χώρων εργασίας, ενισχύοντας παράλληλα τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τη βιομηχανία της γεωργίας και ορισμένους άλλους οικονομικούς τομείς», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στην Ευρώπη και πέραν αυτής επέβαλαν άνευ προηγουμένου κυρώσεις κατά της Μόσχας, στοχεύοντας ολόκληρους τομείς της οικονομίας της, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και τραπεζών, καθώς και των αεροπορικών και διαστημικών βιομηχανιών. Τον Δεκέμβριο, η ΕΕ, μαζί με τις χώρες της G7 και την Αυστραλία, εισήγαγαν ανώτατο όριο τιμής για το ρωσικό πετρέλαιο θαλάσσης, που ορίστηκε στα 60 δολάρια το βαρέλι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments