Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Την Πέμπτη ο ημιτελικός Κλεάνθη – Διαγόρα

Την Πέμπτη ο ημιτελικός Κλεάνθη – Διαγόρα

6
2
Dodekanisos

Με απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος ο 2ος αγώνας του β΄ ημιτελικού του γυναικείου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 20:30 στο κλειστό της Κρεμαστής.
Α) Σε περίπτωση νίκης της ομάδας του ΑΕΣ Κλεάνθης ο 3ος και καθοριστικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει το Σάββατο 22/3 στο γήπεδο του Διαγόρα και η τελική φάση του πρωταθλήματος θα αρχίσει στις 29 (ή 30) Μαρτίου .
Β) Αν νικητής στον αγώνα της Πέμπτης (20/3) είναι ο ΓΣ Διαγόρας ο 1ος αγώνας της τελικής φάσης του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 23/3.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ από 18-20 Μαρτίου:

Κατηγορία

Γύρος

Ημερομηνία

Ώρα

Γήπεδο

Ομάδες

 

Ανδρών
‘Blue Star Ferries’

β/1ος

Τρι, 18 Μαρ

20:30

Βενετόκλειο

Τελχινίς

Ροδίων Άθλησις

 

Γυναικών

2ος
ημιτελ.

Πέμ, 20 Μαρ

20:30

Κρεμαστής

Κλεάνθης

Διαγόρας

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Τα προκλητικά κοριτσάκια του Κλεάνθη που καβάλησαν αρκετά το καλάμι, την Πέμπτη θα καταλάβουν για τα καλά τι εστί ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Volleyman
Volleyman
10 years ago

[quote name=”DIA-GO-RAS”]Τα προκλητικά κοριτσάκια του Κλεάνθη που καβάλησαν αρκετά το καλάμι, την Πέμπτη θα καταλάβουν για τα καλά τι εστί ΔΙΑΓΟΡΑΣ.[/quote]
An den sou aresei pou prokaloun, na min prokalis kai esi DIA-GO-RAS. Giati an xasete pali, vres meros na kriftis….

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Δεν πρόκειται να χάσει ο Διαγόρας την Πέμπτη Volleyman…

Πες όμως ότι πάλι ο Θεός θα κοιμάτε την ώρα του αγώνα όπως έγινε προχθές, θα τις διαλύσουμε μια και καλή στην Τέντα, αλλά όπως σου είπα δεν θα χρειαστεί.

ΥΓ. Τον Κλεάνθη δεν τον είδα ποτέ ως “κακό”, ίσα ίσα που μου άρεσε το γεγονός ότι χρησιμοποιεί πολλές πιτσιρίκες στο ρόστερ. Στην συνέχεια όμως κατάλαβα ότι αυτές οι πιτσιρίκιες δεν έχουν καθόλου τρόπους και ότι έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι και την Κυριακή ήταν το αποκορύφωμα του “ήθους” τους.

Volleyballlover
Volleyballlover
10 years ago

[quote name=”DIA-GO-RAS”]Δεν πρόκειται να χάσει ο Διαγόρας την Πέμπτη Volleyman…

Πες όμως ότι πάλι ο Θεός θα κοιμάτε την ώρα του αγώνα όπως έγινε προχθές, θα τις διαλύσουμε μια και καλή στην Τέντα, αλλά όπως σου είπα δεν θα χρειαστεί.

ΥΓ. Τον Κλεάνθη δεν τον είδα ποτέ ως “κακό”, ίσα ίσα που μου άρεσε το γεγονός ότι χρησιμοποιεί πολλές πιτσιρίκες στο ρόστερ. Στην συνέχεια όμως κατάλαβα ότι αυτές οι πιτσιρίκιες δεν έχουν καθόλου τρόπους και ότι έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι και την Κυριακή ήταν το αποκορύφωμα του “ήθους” τους.[/quote]

Ti ekanan oi mikres tou kleanthi tin Kiriaki pou to lete Kai to xanalete sinexeia? Oi alles oi 40+ einai pou dinoun sinenteuxeis Kai lene Gia tis mikres. Kai o kleanthis sto paixnidi mono Mia korasida eixe stin exada. I ipirxe provlima Kai me ta koritsakia apo ton Pago?

Τάσος Μαγουλάς
Τάσος Μαγουλάς
10 years ago

Η ομάδα του Κλεάνθη πάει για το Όσκαρ ανατροπής.

volleylover2
volleylover2
10 years ago

η ανατροπή εν μέρει εγινε!