Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Την «πάτησε» στα Μαριτσά

Την «πάτησε» στα Μαριτσά

0
2
Dodekanisos
«Φρένο» στο δρόμο του ΑΟ Δικαίου προς τον τίτλο έβαλε ο Ηρακλής Μαριτσών που υποχρέωσε σε «γκέλα» τους πρωτοπόρους της Α1 κατηγορίας (1-1) στο γήπεδο του,  κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια των Κώων, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Πλέον για να κατακτήσει ο ΑΟ Δικαίου την άνοδο, χρειάζεται νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος επί του ΑΕΡΑ και παράλληλα στραβοπάτημα της ΑΕ Κω, η οποία πέρασε στην πρώτη θέση, στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Ψίνθου.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7′ Aπ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σαββιδάκη.
18′ Μακρινό σουτ του Φονσέκα, ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαββιδάκη.
34′ Ο Παπακωνσταντής εκτέλεσε το πλάγιο από δεξιά, ο Καστρουνής έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι στον Μακρή, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.
37′ Εκτέλεση κόρνερ του Πανόπουλου, ο Μποιλής Μ. σηκώθηκε ψηλότερα όλων, έπιασε τη κεφαλιά με τον Σαββιδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
62′ Σέντρα του Μασάδο από αριστερά, η μπάλα από τις κόντρες κατέληξε στον Μποϊλή Μ. που από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαββιδάκη.
65′ ΓΚΟΛ! Ο Κρομμύδας μπήκε από τα αριστερά κέρδισε τις κόντρες και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0.
76′ Κάθετη του Μποιλή Μ. στον Σκαλέρη που βρέθηκε απέναντι από τον Σαββιδάκη αλλά το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
81′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Παπασεβαστού από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Σαββιδάκη και ο Σκαλέρης με προβολή από κοντά έκανε το 1-1.
84′ Μακρινή μπαλιά του Λορέντζου στον Καστρουνή που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λουτριώτη αλλά το σουτ του από μακριά πέρασε άουτ.
91′ Σέντρα του Γούλα από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Φονσέκα το σουτ του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαββιδάκη.
*Διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Παπαγιαννίδης, Πλακογιάννης).

Hρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Λορέντζος, Παπακωνσταντής Κ., Τσούφιος, Κωστάκης, Κρομμύδας, Καστρουνής, Χειμωνέττος (93′ Βασιλώτος), Μακρής (79′ Λενιού), Μαυρής (87′ Γεωργαρέλης), Μπιλιάς
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Μποιλής Ζ., Γκουντελίτσας, Μουνούχος (63′ Παπασεβαστός), Πανόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Μυλωνάς (66′ Σκαλέρης), Φονσέκα, Μποιλής Μ. (86′ Γούλας), Μασάδο, Χατζηφούντας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments