Αρχική Videos Την παραίτηση της Truss ζητούν συντηρητικοί βουλευτές!

Την παραίτηση της Truss ζητούν συντηρητικοί βουλευτές!

0

Συντηρητικοί βουλευτές ζητούν την παραίτηση της Liz Truss από τη θέση της πρωθυπουργού. Ο Crispin Blunt ήταν ο πρώτος που βγήκε στη δημοσιότητα, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι η Truss μπορείο να ξεπεράσει την τρέχουσα οικονομική κρίση. Ακολούθησε ο Andrew Bridgen, ο οποίος είπε ότι «η χώρα μας, ο λαός της και το κόμμα μας αξίζουν καλύτερα».

Έως και 100 επιστολές μομφής έχουν υποβληθεί από ανώτερους βουλευτές των Τόρις που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, σύμφωνα με τον Guardian – ένας χείμαρρος που θυμίζει τη μαζική εγκατάλειψη που οδήγησε στην αποχώρηση της προκατόχου της Truss, Μπόρις Τζόνσον. Ενώ υπάρχουν κανόνες για να διατηρηθεί η Truss στην εξουσία για ένα χρόνο, ο πρόεδρος της αποκαλούμενης «επιτροπής του 1922» των Τόρις, Τζέφρι Κλίφτον-Μπράουν είπε στο BBC ότι αυτοί θα μπορούσαν να αλλάξουν εάν το επιθυμεί η «μεγάλη πλειοψηφία» των μελών του κόμματος.

Η Τρας αναγκάστηκε να ανατρέψει πλήρως τη δημοσιονομική της ατζέντα, αναιρώντας τις μη χρηματοδοτούμενες φορολογικές περικοπές και καταργώντας τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις της «ελεύθερης αγοράς» που απείλησαν να επιβάλουν τιμωρητική λιτότητα με τη μορφή μαζικών περικοπών στις δημόσιες υπηρεσίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments