Αρχική Εκδηλώσεις Την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τίμησε ο Δήμος Καρπάθου

Την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τίμησε ο Δήμος Καρπάθου

0
Dodekanisos

Επισκέπτες επί σειρά ετών στο νησί της Καρπάθου, ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής(17/09) στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου.

Ήταν μια βραδιά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο αφιερωμένη στους ανθρώπους εκείνους που για χρόνια επιλέγουν για προορισμό των διακοπών τους την Κάρπαθο και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας στο εξωτερικό. Τους απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα καθώς επίσης και στους αντιπροσώπους των τουριστικών πρακτορείων.

Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Λυτός και η κα Φωτεινή Φράγκου δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη επί των Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καρπάθου, αναφέρθηκαν στη σημασία του Τουρισμού για την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία του νησιού καθώς και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που υπάρχουν και αναπτύσσονται δυναμικά στην Κάρπαθο (hiking, climbing, mountain biking, windsurfing, surfing, kitesurfing, scuba diving κλπ).

Καλωσόρισαν τους επισκέπτες που έρχονται στο νησί μας επί σειρά ετών, αναγνωρίζοντας έτσι τη μοναδικότητα της Καρπάθου τόσο σε φυσική ομορφιά, όσο και σε παράδοση, γαστρονομία και φιλοξενία !

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, κυρίως επισκέπτες του νησιού και απόλαυσαν το πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια..

Από την Επιτροπή Τουρισμού προσφέρθηκε κρασί και ψιλοκούλουρα και το κέφι ήταν άφθονο και η ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη ! Ευχαριστούμε τους χορηγούς της βραδιάς ELECTRA HOTEL και ISLAND HOTEL και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Μιχάλης Λυτός.

Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Καρπάθου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments