Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Την Μεγάλη Τετάρτη πλέον το ετήσιο φιλικό των Βετεράνων

Την Μεγάλη Τετάρτη πλέον το ετήσιο φιλικό των Βετεράνων

0
Dodekanisos

Συνεδρίασε χθες μετά από αρκετό καιρό το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου των Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα και έλαβε μια σειρά από αποφάσεις. Μια από αυτές είναι και η αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του καθιερωμένου ετήσιου φιλικού, από Μεγάλη Παρασκευή σε Μεγάλη Τετάρτη. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αποφάσεις στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα το ΔΣ του Συνδέσμου μας μετά από αρκετό χρονικό διάστημα λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό λόγω της εκλογής ως Προέδρων στα τοπικά συμβούλια των χωριών τους ,των δύο εκλεκτών μας μελών ,του Προέδρου μας Μιχάλη Δράκου και του Αντιπροέδρου μας Νικου Κουγκρά οι οποίοι μας κέρασαν γλυκά και εμείς με τη σειρά μας τους ευχηθήκαμε τα καλλίτερα!
Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1) Το παιχνίδι με την Μικτή Ομάδα Βετεράνων Πειραιά στις 15 Ιουνίου θα γίνει τελικά στο ‘Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας” !
Ευχαριστούμε το ΔΟΠΑΡ , τον Πρόεδρό του Στέφανο Κυριαζή όπως επίσης και τον Νικήτα Μαλλιάκα για την προσπάθειές του στο να μας παραχωρηθεί το Στάδιο!
2) Έγινε μια πρόταση από τον Γραμματέα μας Ηλία Βασιλαράκη και έγινε αποδεκτή από όλους. Η πρόταση είχε να κάνει με την αλλαγή της ημέρας, από Μεγάλη Παρασκευή σε Μεγάλη Τετάρτη , του αγώνα των παλαιμάχων Ρόδου και Διαγόρα που διεξάγεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Βδομάδα.
O λόγος της αλλαγής της ημέρας είναι ότι πολλοί παλαίμαχοι αδυνατούν να παρευρίσκονται στον αγώνα την Μεγάλοι Παρασκευή λόγω των αδειών που παίρνουν και των διακοπών τους στις ιδιαίτερες τους πατρίδες. Ο Βασιλαράκης πρόσθεσε επίσης και έγινε αποδεκτό, ότι πριν από τον αγώνα των παλαιμάχων θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε ένα μίνι Τουρνουά οι Ακαδημίες της Ρόδου , του Διαγόρα και άλλων ομάδων!
3) Ο αγαπητός πατριώτης μας και φίλος του Συνδέσμου μας Στέργος Παπαστέργου που ζει μόνιμα στην μακρινή Αυστραλία αλλά αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρόδο , έκανε μια αξιέπαινη προσφορά στον Σύνδεσμό μας ενισχύοντάς μας οικονομικά με το ποσόν των 700 δολαρίων το οποίο μας το παρέδωσε ο ίδιος!
Ευχαριστούμαι πολύ Στέργο να είσαι πάντα καλά!
4) Μια άλλη σημαντική βοήθεια ήταν αυτή του Προέδρου του ΑΧΕΠΑ Ρόδου Αντώνη Γιαννικουρή και τον ευχαριστούμε πολύ , ο οποίος θα μας δωρίσει ένα κομπιούτερ (Laptop) που θα παραλάβουμε σε λίγες μέρες!
5) Έγινε και τυπικά μέλος μας ο Σάββας Καραβόλιας!
Καλώς όρισες Σάββα!
6)Αποφασίστηκε να δοθεί βοήθεια σε τρόφιμα , αυτή τη φορά στον “Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό”.
Συνεχίζουμε έτσι το φιλανθρωπικό μας έργο και σε συνεργασία με διάφορους φορείς , οργανώσεις και συλλόγους.
7) Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα να συγχαρούμε τον νέο Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη , όλους τους Δημοτικούς του Συμβούλους και τους συνεργάτες του για την νίκη της παράταξής του στις εκλογές!
Ευχαριστήσουμε την απελθούσα Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τους : Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο , τον Αντιδήμαρχο Σαββα Διακοσταματίου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή για την βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!
Είμαστε δε βέβαιοι ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι κοντά μας!
Συγχαίρουμε επίσης για την νίκη του στις εκλογές τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο , όλους τους περιφερειακούς Συμβούλους που εκλέχθηκαν, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέχθηκαν και όλους του Κοινοτικούς τοπικούς Προέδρους και Συμβούλους του νησιού από όλες ανεξαιρέτως τις παρατάξεις!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments