Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Την Κυριακή στις 8.30μ.μ. ο τελικός των γυναικών

Την Κυριακή στις 8.30μ.μ. ο τελικός των γυναικών

0
Dodekanisos

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Ροδίων Άθλησις και τον Διαγόρα (στο κλειστό του πρώτου) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου όσον αφορά το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ των γυναικών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8.30μ.μ. και η ομάδα του Ροδίων θέλει τη νίκη προκειμένου να κατακτήσει και τον τίτλο. Με ανακοίνωση της, η ομάδα του Ροδίων αναφέρει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Πρόθεση της διοίκησης αποτελεί το να δημιουργηθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα και οι φίλοι του αθλήματος αλλά και των δύο ομάδων να απολαύσουν το θέαμα που θα παρουσιαστεί.
Το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο έδειξαν οι φίλοι του βόλεϊ την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και θα ήταν χαρά μας να επαναληφθεί.
Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων , έχουν διατεθεί δωρεάν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία αλλά και σε μαθητές σχολείων .
Όσα σωματεία επιθυμούν επιπλέον προσκλήσεις ή και φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να τις προμηθευτούν από την γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις καθημερινά από τις 14.00 έως και τις 21.30, όπως και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης.
Σας περιμένουμε , να απολαύσουμε τον αγώνα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments