Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Την Κυριακή 23 Απριλίου οι τελικοί του Εργασιακού μπάσκετ

Την Κυριακή 23 Απριλίου οι τελικοί του Εργασιακού μπάσκετ

0
Dodekanisos

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και ο σύλλογος «Jump Shoot Ρόδου»,συνδιοργανωτές του 2ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ 2022-2023,προσκαλούν όλο το φίλαθλο κοινό της Ρόδου σε μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ με αφορμή τους τελικούς του 2ου Ανοικτού-εργασιακού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου Ρόδου.Το πρόγραμμα των τελικών είναι το εξής:

(18:30):Μικρός τελικός
Giallorossi -Epavlis B.C
(20:00):Διαγωνισμός τριπόντων με τη συμμετοχή 19 αθλητών
(21:00):Μεγάλος τελικός
ΑΕΝ Αφάντου-Crows
(22:45):Απονομές επάθλων
 
Τα έπαθλα του τουρνουά για τις 17 συμμετέχουσες ομάδες είναι:
1)Για την πρωταθλήτρια ομάδα:Ένα τραπέζι για όλη την ομάδα στην ψαροταβέρνα-εστιατόριο «Λιμανάκι»στα Κολύμπια,ιδιοκτησίας του κυρίου Μιχάλη Καρακωνσταντή,με τα ούζα των πρωταθλητών κερασμένα από την ποτοποιία «Αιγαίον»της οικογένειας Καμπυλαυκά.
2)Για τη δευτεραθλήτρια ομάδα:Ένα τραπέζι για  όλη την ομάδα στο ιταλικό εστιατόριο-πιτσαρία «Four Seasons» στα Αφάντου,ιδιοκτησίας του κυρίου Χρήστου Νικολή.
3)Για την τριταθλήτρια ομάδα:3 φιάλες αλκοόλ κερασμένες μπροστά στην πισίνα του «Epavlis Cafe»στην Παστίδα,ιδιοκτησίας του κυρίου Σάββα Γιορδαμνή.
4)Για την τεταρταθλήτρια ομάδα:Ένα τραπέζι για όλη την ομάδα στο ιταλικό εστιατόριο-πιτσαρία «Buona Serra»στο Ροδίνι,ιδιοκτησίας του κυρίου Μάνου Κασιώτη.
5)Για τις υπόλοιπες 13 ομάδες του πρωταθλήματος:Μία δωρεάν προπόνηση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Κολλεγίου Ρόδου,προσφορά του Κολλεγίου Ρόδου και της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου,η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία των ομάδων για το επόμενο χειμερινό πρωτάθλημα 2023-2024.
 
Στη διάρκεια των απονομών θα τιμηθούν:
1)Η πρωταθλήτρια ομάδα,σηκώνοντας το κύπελλο του πρωταθλητή,με χρυσά μετάλλια.
2)Η δευτεραθλήτρια ομάδα με ασημένια μετάλλια.
3)Η τριταθλήτρια ομάδα με χάλκινα μετάλλια.
4)Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος,Μιχάλης Κακούλης,της ομάδας ΑΕΝ Αφάντου με αναμνηστικό έπαθλο.
5)Ο MVP του τελικού με αναμνηστικό έπαθλο.
6)Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων με αναμνηστικό έπαθλο.
7)Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου μέσω του προέδρου του,κυρίου Σταύρου Νικηφορίδη,για την άρτια διαιτητική κάλυψη του πρωταθλήματος με αναμνηστική πλακέτα.
8)Η κυρία Ροιλίδου Μάγδα και οι κύριοι Χριστοδούλου Μιχάλης και Ξυπολιάς Ιωάννης με αναμνηστικές πλακέτες για την επιτυχή γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων.
9)Ο κύριος Γιάννης Μιχαηλίδης με αναμνηστικό έπαθλο για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και
10)Οι κύριοι Βασίλης και Κώστας Τζαβάρας για την καταπληκτική δουλειά τους στη διαδικτυακή κάλυψη όλων των αγώνων του πρωταθλήματος μέσω του καναλιού της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου στο YouTube με αναμνηστικό έπαθλο.
 
Όλα τα κύπελλα,τα μετάλλια και τα αναμνηστικά έπαθλα είναι προσφορά του ΔΟΠΑΡ μέσω του προέδρου του,κυρίου Κολιάδη Αλέξανδρου. Την ίδια ημέρα θα λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια των τελικών το κυλικείο του Κολλεγίου Ρόδου με όλα τα απαραίτητα φαγώσιμα και πόσιμα είδη(καφέδες,χυμοί,νερά και διάφορα είδη σνάκς)για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των επισκεπτών.
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments