Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Την Κυριακή το seven side

Την Κυριακή το seven side

0
balla
Dodekanisos
Την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση των αγώνων seven side που από φέτος επαναφέρει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Ειδικότερα:
-Στο γήπεδο Μασάρων υπεύθυνος ορίστηκε ο Τάσος Ψυλλάκης μαζί με τον Σπύρο Κόκκινο και τον Γιάννη Μιχελαράκη.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: Αστέρας Μασ.- Κλεόβουλος, Άγιος Λουκάς-Άρης Αρχαγγέλου, ΠΑΣ Ασκληπειού-Δόξα Ψ.
-Γήπεδο Κοσκινού: Υπεύθυνος Ο Σάββας Καλαθενός μαζί με τον Νίκο Κυριακάκη και τον Γιάννη Κωνσταντίνου.
Τα ζευγάρια από την κλήρωση είναι: Ιππότες-Φοίβος, Δωριέας-Ηρακλής Μαριτσών, Διγενής-Ευαγόρας ενώ ο Ορφέας προκρίνεται άνευ αγώνα.
-Στο γήπεδο Αγίου Σουλά υπεύθυνος ορίστηκε ο Τσαμπίκος Τόππος ενώ τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα παρακάτω: Απόλλων Καλυθιών – Ασπίδα Σαλάκου, Ακουσίλαος-Απόλλων Απολλώνων, Εθνικός Αρχίπ.- Ευκλής.  Χωρίς αγώνα πέρασε ο Άγιος Ισίδωρος.
Η προσέλευση των ομάδων στα γήπεδα θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα και οι αγώνες θα ξεκινήσουν  μισή ώρα αργότερα(6.30). Από τον κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες.
Σούπερ Καπ
Σε ότι αφορά τώρα τον αγώνα Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Α.Ο. Δικαίου και τον Άρη Αρχαγγέλου θα διεξαχθεί την 1 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας» και θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.
Η Β’ Κατηγορία
Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί φέτος σε ένα όμιλο αλλά την επόμενη χρονιά θα γίνει σε δύο ομίλους. Από την Α΄ κατηγορία στην περίοδο 2012-2013 θα υποβιβαστούν 3 ομάδες. Από την Β΄ κατηγορία θα προβιβαστούν 3 ομάδες ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν 4( τρεις από τον όμιλο Ρόδου και μία από των νήσων). Ωστόσο η  ΕΠΣΔ δεν ξεκαθάρισε οριστικά πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Β΄ κατηγορία στη Γ΄ κάτι που πρέπει να γίνει σύντομα και ξεκάθαρα για να μην υπάρξουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Η προκήρυξη ολόκληρη πρέπει να είναι ξεκάθαρη και να μην υπάρχουν κάθε λογής  παραθυράκια, ώστε οι ερμηνείες να μη γίνονται κατά το δοκούν. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη  τις ανοιχτές πόρτες και τις ξεκάθαρες ερμηνείες, όχι τα παράθυρα που ανοιγοκλείνουν πότε οριζόντια και πότε  κάθετα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments