Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Την ακύρωση της χρονιάς προτείνει ο Σάββενας

Την ακύρωση της χρονιάς προτείνει ο Σάββενας

0
Dodekanisos

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και …ριζοσπαστική άποψη σχετικά με το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων έδωσε μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Σάββενας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι κατά τη γνώμη του το καλύτερο θα ήταν να …ακυρωθεί η χρονιά και να μην βγουν ούτε πρωταθλητές, ούτε και ομάδες που θα υποβιβαστούν!

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Ξέρω ότι η άποψή μου θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Αυτή είναι όμως η γνώμη μου την οποία εκφράζω ευθαρσώς. Το καλύτερο που έχει να γίνει λοιπόν είναι να ακυρωθεί όλη η χρονιά. Σαν να μην έγινε. Όπως και να έχει θα υπάρχουν διαμαρτυρίες. Είτε αν επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν, είτε αν συνεχίσουμε για να παίξουμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές. Αν δεν παίξουμε, θα ξεσηκωθούν οι ομάδες που έχουν μαθηματικούς στόχους καθώς θα τους στερηθεί το δικαίωμα της ελπίδας. Είτε όσον αφορά την πρωτιά, είτε όμως και τις θέσεις του υποβιβασμού. Αν από την άλλη πλευρά παίξουμε, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Και αυτό θα είναι άδικο διότι ομάδες που το προηγούμενο διάστημα δεν άξιζαν να πάρουν κάτι, μπορεί να το αποκτήσουν από εδώ και πέρα. Ό,τι και να γίνει λοιπόν θεωρώ ότι δεν θα είναι δίκαιο.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να ακυρωθεί όλη χρονιά και να αρχίσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο από την αρχή». Ο τεχνικός του Ηρακλή πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Η άποψη αυτή δεν σχετίζεται με το γεγονός ότι έχω αναλάβει πλέον προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, μιας ομάδας δηλαδή που έχει μείνει πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι μια άποψη καθαρά προσωπική και σκεπτόμενος συνολικά το πρωτάθλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments