Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τιμωρία έδρας στον Ηρακλή Μαριτσών

Τιμωρία έδρας στον Ηρακλή Μαριτσών

0
Dodekanisos

Με μια αγωνιστική μακριά από την έδρα του τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ ο Ηρακλής Μαριτσών με βάση τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας στην Κρεμαστή. Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που έλαβε η Πειθαρχική είναι οι ακόλουθες:
• Φ.Α. Α.Ε.Ρ.Α.- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 28/09 (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε.Ρ.Α.» Π. ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ Α.Δ. 1113832 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, προφανή ευκαιρία για γκολ (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ 28/09 (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ» Ε. ΚΩΤΗ Α.Δ. 1291351 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 22 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ρ.Α.- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΦΑΝΤΟΥ στις 28.09.2019, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Εκπροσώπου του σωματείου «Α.Ε.Ρ.Α.» και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. ΤΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 22/09 (2η ΑΓΩΝ)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ», την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του, για μία (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. (Άρθρο 15’ παρ. 6’ περ. α’ και β’ του Π.Κ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments