Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τιμητική συμμετοχή για τον Θεοδόση Στεφανάκη

Τιμητική συμμετοχή για τον Θεοδόση Στεφανάκη

0
Dodekanisos

Στο 20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας»,το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο “Mediterranean Palace”, στο διάστημα 24-26 Ιανουαρίου και έχει τίτλο: «Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας» θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης μας κ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ με θέμα <<ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ>>.

Η εκπροσώπηση της ΕΠΣΔ σε ένα σημαντικό αθλητικό και επιστημονικό συνέδριο αποτελεί ιδιάιτερη τιμή.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Εργαστήριο Διοίκησης Αθλητισμού Τουρισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής ανοίγει τις πύλες της (24-26 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη) με πάνω 300 σύνεδρους από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στις τρεις μέρες του συνεδρίου εκπρόσωποι του αθλητισμού από όλους τους χώρους, καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα περάσουν από τις “στρογγυλές τράπεζες” του συνεδρίου εμπλουτίζοντας τη συγκεκριμένη θεματολογία με μοναδικό στόχο και σκοπό την ανάδειξη των νέων διεθνών δεδομένων για την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.

Το Συνέδριο αναμένεται να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός επιστημόνων, καθηγητών φυσικής αγωγής, επαγγελματιών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δομών που συνδέονται με την οργάνωση και διοίκηση της άσκησης της αθλητικής αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα με στόχο να συνεισφέρει στην τοπική και περιφερειακή αθλητική ανάπτυξη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments