Αρχική Αθλητικά νέα Τιμήθηκαν όπως τους αξίζει

Τιμήθηκαν όπως τους αξίζει

0
Dodekanisos

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 1.00, στην αίθουσα τελετών του Δήμου Ρόδου με οικοδεσπότες τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, την αντιδήμαρχο Βσιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή, τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και τον γ.γ. της ΕΠΣΔ Γιώργο Παυλίδη.

Καλεσμένοι ήταν οι προπονητές και ανάμεσα τους πρώην διεθνείς, που συμμετείχαν στην δεύτερη φάση της 6ης Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA PRO της ΕΠΟ, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον διευθυντή των σχολών Τέλη Μπατάκη και τους εκπαιδευτές Μιχάλη Μητροτάσιο, Κώστα Τσάνα και Γιάννη Βονόρτα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κ. Μπατάκη και ακολούθησαν ο κ. Διακοφώτης, ο κ. Χατζηδιάκος και ο κ. Καραγκούνης. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών πλακετών από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ στους εκπαιδευτές βιβλία με την ιστορία του νησιού μας ενώ στην μοναδική γυναίκα της σχολής την κ. Αικατερίνη Φαλίδα απονεμήθηκε από τον δήμαρχο ειδικό έμβλημα του νησιού μας.

Τέλης Μπατάκης

«Θέλω να σας ευχαριστήσουμε κ. πρόεδρε της ΕΠΣΔ για μια ακόμη φορά, γιατί και στο παρελθόν ήρθαμε αλλά βλέπω ότι σιγά-σιγά πλησιάζετε πιο κοντά στην σχολή.

Ευχόμαστε, στο νησί των Ιπποτών, να βρίσκονται πάντα Ιππότες και άνθρωποι που τουλάχιστο να αναγνωρίζουν ότι είναι κάτι διαφορετικό εδώ στην Ρόδο. Ελπίζουμε πως η 7η σχολή UEFA PRO θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο ενωσιακό γήπεδο με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς όπως έχετε αναφέρει».

Παναγιώτης Διακοφώτης

«Θεωρώ πως είναι τιμή για την Ένωση Δωδεκανήσου να φιλοξενεί για έκτη φορά την σχολή UEFA PRO. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, όμως σήμερα έχουμε την χαρά να σας αποχαιρετίσουμε με αυτή την εκδήλωση, και να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Ρόδου που δέχτηκε να είμαστε όλοι εδώ. Οι παράγοντες, πιστεύουμε πως μέσα από εσάς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο της Ελλάδας γιατί εσείς είστε οι πρεσβευτές και αυτοί που πρέπει να βοηθήσετε τα Ελληνόπουλα και να περάσουν σε μια διαφορετική  φάση».

Φώτης Χατζηδιάκος

«Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ. Ο δήμαρχος ζήτησε να είστε εδώ για να γίνει η τελετή λήξης της σχολής σας και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Οι αγώνες οι δικοί σας είναι μέσα στα γήπεδα, οι αγώνες οι δικοί μας, που μας στηρίζετε τώρα, είναι μέσα στην κοινωνία. Το να περάσει το μήνυμα, ότι για 6η χρονιά η σχολή αυτή είναι στην Ρόδο, έχει να κάνει με την ενημέρωση της νεολαίας επειδή εσείς είστε πρότυπα και το εννοώ, γιατί εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαπαιδαγωγήσουμε τις νέες γενιές. Στόχος μου είναι η δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Ρόδο για να μπορέσουμε να βρούμε τρόπους να ενισχύσουμε και άλλα τμήματα και άλλες περιόδους. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Επίσης γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθούν γηπεδικές εγκαταστάσεις περίπου σε δέκα γήπεδα».

Γιώργος Καραγκούνης

«Εκ μέρους όλων των παιδιών θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε γιατί αυτό το 20ήμερο πραγματικά η φιλοξενία ήταν άψογη. Ο πρόεδρος κ. Διακοφώτης με το επιτελείο του μας έκαναν πραγματικά να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας. Ότι ζητήσαμε και ότι πρόβλημα είχαμε, ήταν δίπλα μας σε όλα. Στα νέα παιδιά πρέπει να τους δίνουμε τον χώρο, να μπορέσουν κι αυτά κάποτε να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους να διακριθούν. Ευχαριστούμε και εσάς κ. δήμαρχε και την περιφέρεια για ότι κάνετε από την πλευρά σας, και μακάρι να γίνουν και άλλοι αθλητικοί χώροι , όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλα τα αθλήματα. Θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τα παιδιά. Για άλλη μια φορά θα πω ότι η Ρόδος είναι υπέροχη, πανέμορφη, όσο μπορούσαμε  να γυρίσουμε, γιατί υπήρχαν οι υποχρεώσεις της σχολής όπου ανάσα δεν παίρναμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments