Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τίμησαν τους βετεράνους

Τίμησαν τους βετεράνους

0
palaimaxoi_ekdilosi
Dodekanisos
Μια πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «ΜΙΜΑΚΟΣ» αφιερωμένη στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, από την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πρωταθλήματος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Δωδεκανήσου και από την αντίστοιχη του τουρνουά «Γιώργος Βασιλαράς» που είναι ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα.Σε μία σχεδόν κατάμεστη αίθουσα όλες οι συμμετέχουσες ομάδες πήραν μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά υπήρχαν και ειδικές βραβεύσεις.
Τιμητική πλακέτα πήραν η κόρη του αείμνηστου Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου Λέτα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος ο Αντώνης Κυπριώτης του Δωριέα και ο Αλέξανδρος Καΐκης του Ιαλύσου καθώς και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Κώστας Παντίδος. Τιμητική πλακέτα πήρε και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «ΜΙΜΑΚΟΣ» για την προσφορά του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα.
Από την μεριά του ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα δώρισε ένα πορτρέτο του  αείμνηστου Γιώργου Βασιλαρά στα παιδιά του Βαγγέλη και Ηλία. Το πορτρέτο δημιούργησε ο παλιός ποδοσφαιριστής και υπαίθριος ζωγράφος Ιωάννης Χαλκιάς από την Όλυμπο Καρπάθου ο οποίος αγωνίστηκε παλαιότερα στην ομάδα της Ρόδου και ακολούθως τα ίδια τα Σωματεία βράβευσαν από έναν ποδοσφαιριστή του Σωματείου τους. Πιο αναλυτικά ο Άρης Αρχαγγέλου βράβευσε τον Αντώνη Γέροντα, ο Ακουσίλαος τον κ.Χατζημάρτη, ο Απόλλων Κ. τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Ιατρίδη, οι Βετεράνοι Αφάντου τον Φωτεινό Ζάγορα, ο Φοίβος τον Σταύρο Σταύρου, η Νότια Ρόδος τον Σπύρο Πιζήμολα, οι Ρόδου-Διαγόρα τον Κοντουδιό Βασίλη ενώ δεν προσήλθαν ο Κλεάνθης που συμμετείχε στο πρωτάθλημα και ο Κλεόβουλος που πήρε μέρος στο τουρνουά «Γιώργος Βασιλαράς».

Η Οργανωτική Επιτροπή έδωσε μετάλλια στους γιατρούς κ.κ.Μιχαηλίδη και Μανώλαγκα και στους διαιτητές.
Από τους επίσημους το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Ζωϊδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Χατζηδιάκος, η Περιφερειακή Σύβουλος κ.Φάκκα-Βασιλαράκη, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΔ και του Διαγόρα κ.Βεργωτής και ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας κ.Ιατρίδης.
palaimaxoi_ekdilosi2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments