Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τιμή στον Βιτώρη!

Τιμή στον Βιτώρη!

0
vitoris giannis
Dodekanisos

Μια σπουδαία τιμή θα λάβει το καρπαθιακό ποδόσφαιρο και ο καρπαθιακός αθλητισμός, αφού στα 5α Αθλητικά Βραβεία Ρόδου, που διοργανώνει ο Δήμος Ρόδου τιμώντας σημαντικούς ανθρώπους του αθλητισμού, θα τιμηθεί για την προσφορά του, ο πρόεδρος του ΑΣΚ Ποσειδών, Γιάννης Βιτώρης.
Μέσω αυτής της βράβευσης, αναγνωρίζεται στο πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου μας, η αθλητική προσπάθεια που γίνεται στην εσχατιά του Αιγαίου, ώστε ο αθλητισμός να αποτελεί διέξοδο των νέων ανθρώπων και των παιδιών.
Η βράβευση στον Γιάννη Βιτώρη και γενικότερα στον Ποσειδώνα Καρπάθου, αποτελεί αναγνώριση από την ποδοσφαιρική Δωδεκάνησο, στο σπουδαίο έργο που κάνει ο Ποσειδώνας και στο όραμα που έχει για μια ενιαία αθλητική προσπάθεια στο νησί.
Με αφορμή την βράβευση, ο Γιάννης Βιτώρης έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Αυτή δεν είναι βράβευση προσωπική, αλλά βράβευση στον Ποσειδώνα Καρπάθου. Είναι μια αναγνώριση από τα Δωδεκάνησα, των προσπαθειών και των ιδεών που προσπαθούμε να υλοποιήσουμε. Στο πρόσωπο του προέδρου, βραβεύονται οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. οι εντελώς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι αθλητές των ακαδημιών και οι Καρπάθιοι που έχουν αγκαλιάσει τον Ποσειδώνα μας. Μαζί συνεχίζουμε και προχωράμε, γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Το πρώτο κομμάτι του έργου μας θα ξεκινήσει μόνο όταν δούμε «πράσινο» το γήπεδο μας στα Πηγάδια».prosklisi vitori

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments