Αρχική Videos Τήλος: Διαιτητικά λάθη κρίνουν σκορ και τελική βαθμολογία

Τήλος: Διαιτητικά λάθη κρίνουν σκορ και τελική βαθμολογία

0
Dodekanisos

Η διοίκηση του ΑΣ Τήλος με επίσημη ανάρτηση της στο Facebook φέρνει στην δημοσιότητα και με βίντεο τις αμφισβητούμενες φάσεις στις οποίες κάνει λόγο ότι υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση τόσο αποτελέσματος όσο και τελικής βαθμολογίας.

Αναλυτικά

Σε συνέχεια της τελευταίας δήλωσης διαμαρτυρίας μας, επανερχόμαστε με το βίντεο.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Τήλου αποφάσισε φέτος να μεταδίδονται όλες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας για διάφορους λόγους.

Ήδη από την πρώτη αγωνιστική βλέπουμε ότι τα λάθη αυτά μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ιδιαίτερα σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση. (Για κάθε μία από αυτές τις αναμετρήσεις έχει ακυρωθεί λανθασμένα γκολ δικό μας, τα οποία στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης). (Στις δύο από τις τρείς αναμετρήσεις υπάρχει βίντεο). Λάθη τα οποία κρίνουν το σκορ αλλά και στην τελική την ίδια την βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, ήδη από την πρώτη αγωνιστική(Ευαγόρα) ακυρώθηκε κανονικό γκολ μας. Για την ιστορία ο Ευαγόρας μείωσε σε 1-2 στο τέλος του παιχνιδιού αλλά ευτυχώς η ομάδα μας πέτυχε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις εξασφαλίζοντας την νίκη.

Στην συνέχεια με τον Δαμάγητο στον Θεολόγο πάλι ακυρώθηκε κανονικό γκολ ενώ δεν δόθηκε και καθαρό πέναλτι με τον διαιτητή να παραδέχεται την επαφή μεν αλλά να την δικαιολογεί δε. (Δεν υπάρχει βίντεο για αυτό το ματς).

Τέλος, στην αναμέτρηση στα Μάσσαρη, όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο, τρανταχτές φάσεις είναι αρχικά ένα μπάσιμο του Χουτεσιώτη από πλάγια περνώντας τον αμυντικό όντας έτοιμος να μοιράσει έτοιμο γκολ ο διαιτητής θα δει επιθετικό φάουλ, σε άλλη φάση θα δούμε ένα οφσάιντ που μας κόβει καθαρή ευκαιρία για γκολ και το κερασάκι, την παντελώς λανθασμένη απόφαση ακύρωση του γκολ μας στο 76’ της αναμέτρησης.

Όλα αυτά είναι τρανταχτά λάθη τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος της αναμέτρησης. Στέρηση δηλαδή αυτού που δικαιούμασταν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments