Τι συμβαίνει στον Διαγόρα;

Άλλοι δυο επιφανείς Ροδίτες και ιστορικά στελέχη του Διαγόρα αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο. Πρόκειται για τους στυλοβάτες του ερασιτέχνη και του τμήματος μπάσκετ Στάμο Καράβα και Χάραλντ Σέγκρεν οι οποίοι αποφάσισαν όπως και οι Μαίος Καμπουράκης και Κώστας Στεφανίδης να απέχουν από τα διοικητικά δρώμενα. Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως έχει δημιουργηθεί αυτή η …μαζική φυγή στον Διαγόρα από κορυφαία διοικητικά στελέχη και η λογική λέει πως ο κόσμος περιμένει να μάθει και τους ακριβείς λόγους που συμβαίνει αυτό.

Η επιστολή του κ. Καράβα αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω ότι προσωπικοί λόγοι
με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τη θέση που είχα στην λειτουργία του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας και να μην μπορώ να συμμετάσχω στο επόμενο διοικητικό σχήμα του Συλλόγου. Αποχωρώ μαζί με τον συνεργάτη και καλό φίλο Χάραλντ Σέγκρεν, αφήνοντας τις Ακαδημίες Μπάσκετ με πάνω από 150 παιδιά και την ανδρική ομάδα στην Γ΄Εθνική, με μηδενική οικονομική υποχρέωση και προπληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια για πέντε μελλοντικές αποστολές, σαν αποτέλεσμα της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στην περσινή μας προσπάθεια στην Γ΄Εθνική. Και συγκεκριμένα, στην Mitsis Hotels, που μέσω
του κ. Κώστα Χρυσοχοϊδη μας εξασφάλισε τις διαμονές μας στην Αθήνα, καθώς και στην HELLENIC COACHES, που μέσω του κ. Χρήστου Παπαδημητρίου μας εξασφάλισε όλες τις οδικές μετακινήσεις από Αθήνα προς Πελοπόννησο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια, με την ψυχή στην λειτουργία των τμημάτων του Διαγόρα
κα. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή και το δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αθανασίου.

Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει σύντομα τις τύχες του ιστορικού Συλλόγου”.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments