Αρχική Videos “Τι προκαλεί όλους αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους;”

“Τι προκαλεί όλους αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους;”

0

Προβληματισμένοι από τις εθνικές στατιστικές που δείχνουν 20% υπερβολικούς θανάτους την εβδομάδα, είναι βρετανοί βουλευτές οι οποίοι μάλιστα ζητούν να γίνει σχετική έρευνα όπως ανέφερε σε δημοσίευμα της η Daily Mail.

Σε αντίθεση με την τελευταία φορά που οι υπερβολικοί θάνατοι έφτασαν σε τέτοια επίπεδα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος Covid-19, λίγοι από αυτούς τους θανάτους θα μπορούσαν να αποδοθούν στον ιό, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μιλώντας ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων την Τρίτη, η συντηρητική βουλευτής Έστερ ΜακΒέι «επιτέθηκε» στον επικεφαλής ιατρικό διευθυντή Chris Whitty, επειδή κατηγόρησε την αύξηση των υπερβολικών θανάτων εκτός κορωνοϊού σε «ασθενείς που δεν λαμβάνουν στατίνες ή φάρμακα για την αρτηριακή πίεση κατά τη διάρκεια της πανδημίας », επισημαίνοντας ότι τα μηνιαία στοιχεία για τις συνταγές στατινών είχαν παραμείνει σταθερές.

«Πού είναι τα στοιχεία; Και αν δεν υπάρχουν, τι προκαλεί αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους; ρώτησε, απαιτώντας από τον υπουργό «να δεσμευτεί για μια επείγουσα και ενδελεχή έρευνα του θέματος».

«Υπήρξαν 50.000 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι θα περιμέναμε το 2022 », είπε στη Βουλή των Κοινοτήτων Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας των Εργατικών, Andrew Gwynne (Άντριου Γκουίνε). Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, 2.837 περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου από το κανονικό στην Αγγλία και την Ουαλία, με μόλις το 5% αυτών των θανάτων να αποδίδεται στον κορωνοϊό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments