Αρχική Επικαιρότητα Τι πραγματικά συνέβη στο νoσοκομείο «Γεννηματάς»;

Τι πραγματικά συνέβη στο νoσοκομείο «Γεννηματάς»;

0
Dodekanisos

Η δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας προκαλεί συγκρούσεις με δραματικές δηλώσεις αλλά και διαψεύσεις.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην εφημερία του νοσοκομείου «Γεννηματάς» περιγράφοντας «μια δύσκολη νύχτα, μια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» όπου χρειάστηκαν δανεικά ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία. Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ξέρεις, συνέχισε, «τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο;» εκφράζοντας την αγωνία της.

Η απάντηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς»

Αργότερα η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς» αμφισβήτησε τα λεγόμενα της κ. Παγώνη σημειώνοντας σχετικά με τα ράντζα ότι «δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας». Ενώ ως προς τον δραματικό τόνο της κ. Παγώνη διευκρίνισε ότι «το σύνολο των εισαγωγών Covid/non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης. Ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021)» ενώ «σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου».

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο ethnos.gr διαψεύδει από την πλευρά της τον Διοικητή του νοσοκομείο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να έρθετε να δείτε τα ράντζα σε όλες τις κλινικές. Γιατί τη νύχτα που γίνονταν όλα αυτά η Διοίκηση του Γεννηματάς δεν ήταν εδώ».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημειώνει μάλιστα: «Οι κλινικές του νοσοκομείου είναι γεμάτες από ράντζα από την παθολογική κλινική και αυτό δεν τιμά μια διοίκηση. Και η Διοίκηση δεν ήταν εδώ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments