Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Tι μεταχειρισμένα κοσμήματα να πάρετε για δώρο στους αγαπημένους σας;

Tι μεταχειρισμένα κοσμήματα να πάρετε για δώρο στους αγαπημένους σας;

0

Λέγεται ότι τα καλύτερα δώρα έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Πράγματι, τα κοσμήματα αποτελούν τα πιο ιδιαίτερα δώρα. Μια τάση που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, είναι η αγορά των μεταχειρισμένων κοσμημάτων. Η αυθεντικότητα που προσφέρουν τα μεταχειρισμένα κοσμήματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται προϊόντα μεγάλων οίκων δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την αγορά μεταχειρισμένων πολυτελών κοσμημάτων;

Την απάντηση στο ερώτημα δίνει το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο, το πιο αξιόπιστο ενεχυροδανειστήριο της Ελλάδας που δραστηριοποιείται εδώ και 41 χρόνια στον τομέα της αγοράς και πώλησης κοσμημάτων.

Για ποιους λόγους να επιλέξετε την αγορά μεταχειρισμένων κοσμημάτων;

Παρά το γεγονός πως η καλή τους τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αγορά μεταχειρισμένων κοσμημάτων, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αποτελεί μια από τις νέες μεγάλες τάσεις της εποχής. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής: Η αγορά μεταχειρισμένων κοσμημάτων δίνει την δυνατότητα επιλογής μέσα από μεγάλους οίκους, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.
  • Φροντίδα του περιβάλλοντος: Κι όμως, η αγορά αυτή μπορεί να προσφέρει μια μικρή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στην προστασία του περιβάλλοντος. Στην πράξη, σημαίνει πως υπάρχει λιγότερη ζήτηση για κοσμήματα που για την κατασκευή τους απαιτείται η εξόρυξη πολύτιμων μετάλλων.
  • Μοναδικά κομμάτια: Πολλές θα είναι οι φορές που θα μπορέσετε να ανακαλύψετε μοναδικά σχέδια στα κοσμήματα, τα οποία δεν κατασκευάζονται πλέον, και θα χαρίσουν ιδιαίτερες εμφανίσεις οι οποίες χωρίς αμφιβολία, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.
  • Ένα είδος επένδυσης: Η αγορά μεταχειρισμένων κοσμημάτων, ιδιαίτερα των κοσμημάτων πολυτελείας, αποτελεί και ένα είδος επένδυσης, καθώς δεν χάνουν ποτέ την αξία τους, ενώ μπορούν να περάσουν ακόμη και σε επόμενες γενιές. Τι καλύτερος τρόπος για να δείξετε σε κάποιον πόσα σημαίνει για εσάς;

Μεταχειρισμένα κοσμήματα για γυναίκες

Για μια σημαντική γυναίκα της καρδιάς σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την αγαπημένη σας, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα πολυτελές δαχτυλίδι, ιδιαίτερα αν είναι προϊόν ενός μεγάλου οίκου όπως ο οίκος Cartier. 

Σε περίπτωση όμως που αναζητάτε ένα κόσμημα που με το που το φορά θα σκέφτεται εσάς, ή θα “φωνάζει” από μακριά την αγάπη σας, δεν υπάρχει καλύτερη και κομψότερη επιλογή από ένα χρυσό κολιέ, ιδιαίτερα αν προέρχεται από έναν οίκο όπως ο Bvlgari. Είτε θέλετε ένα statement κομμάτι, ή μια πιο κομψή επιλογή για πιο καθημερινή χρήση, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο δώρο για αυτή την ιδιαίτερη γιορτή.

Τέλος, αν αναζητάτε έναν τρόπο να εκδηλώσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό σας, τότε ένα ζευγάρι σκουλαρικιών, θα σας δώσει τον τρόπο να εκφραστείτε. Εξάλλου, κάθε γυναίκα θα ενθουσιαστεί αν λάβει σκουλαρίκια ως δώρο.

Κοσμήματα ως δώρο για άνδρες

Κι όμως, και οι άνδρες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα κοσμήματα. Το πιο αγαπημένο από όλα δεν είναι άλλο από το ανδρικό ρολόι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκδηλώσετε την αγάπη και τον θαυμασμό σας σε έναν σημαντικό άνδρα της ζωής σας, από ένα μοναδικό ρολόι. Έτσι, ένα πολυτελές ρολόι Rolex, ή ένα ξεχωριστό ρολόι Vacheron Constantin θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη ρολογιών.

Σε περίπτωση όμως που η συλλογή ρολογιών ενός άνδρα είναι μεγάλη, μια εναλλακτική επιλογή ενός συναισθηματικού δώρου δεν είναι άλλη από την επιλογή κάπου ανδρικού μπρασελέ, ή μιας αλυσίδας, που όχι μόνο θα δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση, αλλά θα δημιουργήσει μεγάλο θαυμασμό κατά το άνοιγμα του δώρου.

Ανακαλύψτε στο Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα πολυτελείας, τα οποία θα αποτελέσουν ξεχωριστά δώρα. Τα επώνυμα κοσμήματα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ενώ προσφέρονται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments