Αρχική Videos Τη λήξη της απεργία πείνας ανακοίνωσαν οι υγειονομικοί σε αναστολή

Τη λήξη της απεργία πείνας ανακοίνωσαν οι υγειονομικοί σε αναστολή

0

Το τέλος της απεργίας πείνας ανακοίνωσε η «ομάδα ενημέρωσης των υγειονομικών» που βρίσκονται σε αναστολή. Μετά από 33 ημέρες αποφάσισαν να σταματήσουν  την απεργία. Στην επίσημη ενημέρωση που ανακοινώθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Οι υγειονομικοί απεργοί πείνας ανακοίνωσαν τη λήξη της απεργίας εξαιτίας των εορτών αφού η αποστολή τους στέφθηκε με επιτυχία καθώς όχι μόνο κάνανε αισθητή την παρουσία τους στον κόσμο αλλά η κορωνίδα ήταν πως κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον πρωθυπουργό (το βράδυ της Μ. Πέμπτης στην Μητρόπολη) τρέποντας τον σε άτακτη υποχώρηση και φέρνοντας σε τρομερή αμηχανία τον Μητροπολίτη..!!

Θεωρούμε ότι πήραν τη σωστή απόφαση και νομίζουμε πως έκαναν το καλύτερο δώρο στην οικογένεια τους..!! Άλλωστε τους θέλουμε γέρους και δυνατούς διότι έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε ακόμη..!! Επίσης ανακοίνωσαν πως η παρουσία μας και οι δράσεις στο υπουργείο συνεχίζονται κανονικά..!!

33 ημέρες απεργία πείνας σημαδιακός αριθμός, όσα τα χρόνια του Κυρίου μας..!! Μπροστά στον αγώνα που έδωσαν τα παιδιά τα λόγια σβήσουν και το “ευχαριστώ” είναι λίγο..!!
Θέλουμε να ξέρουν όμως πως αυτό που νοιώθουμε μέσα στη καρδιά μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευγνωμοσύνη για τη μάχη που έδωσαν για όλους εμάς..!!

Καλή Ανάσταση να έχουν και ο Θεός μαζί τους..!!

“Ομάδα ενημέρωσης υγειονομικών σε αναστολή”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments