Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τι καθαρισμό χαλιού να επιλέξω;

Τι καθαρισμό χαλιού να επιλέξω;

0

Ένα μεγάλο κομμάτι της διακόσμησης εσωτερικών χώρων περιλαμβάνουν τα χαλιά. Τον χειμώνα διατηρούν καθαρό και ζεστό ένα δωμάτιο, ενώ προστατεύουν το πάτωμα από εμφάνιση πιθανής φθοράς. Η σωστή περιποίηση τους τα βοηθά να παραμείνουν ακέραια,  να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Την ίδια στιγμή, τα χαλιά διατηρούν έναν χώρο καθαρό. Συνεπώς, ο καθαρισμός των χαλιών θα πρέπει να είναι εις βάθος, ενώ την ίδια στιγμή θα σέβεται την ποιότητα τους.  Πώς θα γνωρίζετε τι καθαρισμό χαλιού θα επιλέξετε;

Συμβουλές από ειδικούς

Ορισμένοι από εμάς δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο και χώρο να καθαρίσουν τα χαλιά τους στο σπίτι. Άλλοι πάλι έχουν ευαίσθητα, χειροποίητα, ή χαλιά που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν να τα περιποιηθούν καταλλήλως. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα καθαριστήριο χαλιών αποτελεί μια σωτήρια λύση. Τον απαιτούμενο καθαρισμό τον αναλαμβάνουν ειδικοί, που γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του κάθε χαλιού και θα προσφέρουν τον αντίστοιχο καθαρισμό. Στην Expert Clean οι ειδικοί χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και οικολογικά προϊόντα που σέβονται όχι μόνο τα υλικά του τάπητα, αλλά και το περιβάλλον. Το ειδικευόμενο προσωπικό μπορεί επίσης να σας κατευθύνει σχετικά με πιθανές απορίες για τη σωστή φροντίδα και περιποίηση τους.

Είναι ο βιολογικός καθαρισμός η ιδανική λύση για τα χαλιά;

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την φροντίδα τους. Εξαλείφει τους ρυπογόνους παράγοντες και τους λεκέδες, ενώ την ίδια στιγμή απομακρύνει δυσάρεστες οσμές. Πώς λειτουργεί όμως ένας βιολογικός καθαρισμός; Οι ειδικοί της Expert Clean ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Αρχικά, απολυμαίνουν τα χαλιά σε βάθος. Έπειτα, στα απλά και ανθεκτικά χαλιά πραγματοποιούν υγρό καθάρισμα. Ωστόσο, δεν ακολουθούν την ίδια διαδικασία σε όλα τα χαλιά. Για παράδειγμα, σε όσα είναι μεταξωτά ή ευαίσθητα, πραγματοποιούν ξηρό καθαρισμό.

Και αν χρειάζομαι τα χαλιά και δεν μπορώ να τα στείλω καθαριστήριο;

Φυσικά, όλοι μας μπορεί να τύχει να έχουμε κάποιο τραπέζι στο σπίτι και να θέλουμε το σπίτι να είναι πεντακάθαρο. Ακόμη, ένα χαλί μπορεί να λεκιάσει και να μη μπορούμε να το καθαρίσουμε μόνοι μας. Ή απλα, μπορεί να μη θέλουμε να δώσουμε τα χαλιά στο καθαριστήριο, γιατί τα χρειαζόμαστε. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει λύση. Ο καθαρισμός χαλιών στο σπίτι σας λύνει τα χέρια, καθώς μια ομάδα με ειδικό εξοπλισμό έρχεται στο χώρο σας και πραγματοποιεί απολύμανση των χαλιών και των μοκετών σας. Καθώς οι ειδικοί αυτοί είναι ιδιαίτερα καταρτισμένοι, δε μένουν μόνο στα χαλιά. Αντίθετα, φροντίζουν την απολύμανση και των καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων κλπ.

Τι κάνω σε περίπτωση που δεν έχω χώρο να αποθηκεύσω τα χαλιά μου;

Δε χρειαζόμαστε τα χαλιά όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι, είτε χρησιμοποιούμε καλοκαιρινά χαλιά, είτε δεν χρησιμοποιούμε καθόλου. Στην Expert Clean μπορείτε να αποθηκεύσετε τα χαλιά σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φύλαξη χαλιών, που εμποδίζουν την ανάπτυξη υγρασίας και εμφάνισης δυσάρεστων οσμών.

Πώς αντιμετωπίζω φθορά στα χαλιά;

Η φθορά στα χαλιά είναι πολύ ενοχλητική. Όχι όμως για την Expert Clean, καθώς φροντίζει για την επιδιόρθωση των χαλιών σας σε αρκετά οικονομικές τιμές και επαναφέροντας τες στην αρχική τους κατάσταση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Η επιδιόρθωση της φθοράς όχι μόνο χαρίζει ένα καλύτερο οπτικά αποτέλεσμα, αλλά ενισχύει τη διάρκεια ζωής των χαλιών. Αναζωογονήστε τους χώρους του σπιτιού σας με καθαρά και περιποιημένα χαλιά.

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments