Αρχική Videos Τι κατέρριψαν οι Αμερικανοί πάνω από τον ουρανό της Αλάσκας;

Τι κατέρριψαν οι Αμερικανοί πάνω από τον ουρανό της Αλάσκας;

0

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέρριψαν ένα «ιπτάμενο αντικείμενο» στα ανοιχτά των ακτών της Αλάσκας το οποίο βρισκόταν σε μεγάλο ύψος, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Και αυτό διότι χαρακτηρίστηκε ως απειλή για την ασφάλεια της πολιτικής εναέριας κυκλοφορίας.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κίρμπι δεν έδωσε καμία πληροφορία για το ποιο ήταν το «ιπτάμενο αντικείμενο». Το μήνυμα από την Ουάσιγκτον ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάρριψη ενός κινεζικού «κατασκοπευτικού αερόστατου» πάνω από τον Ατλαντικό στα ανοιχτά της αμερικανικής πολιτείας της Νότιας Καρολίνας.

Το νέο «αντικείμενο» βρισκόταν σε ύψος 12.000 ποδιών, περίπου δηλαδή 12 χιλιόμετρα. «Τα συντρίμμια έπεσαν μέσα στα χωρικά μας ύδατα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Τμήματα του αντικειμένου πιθανότατα έπεσαν σε παγωμένο νερό μετά την κατάρριψή του. Ελπίζουμε ότι η διάσωση θα είναι επιτυχής και ότι τότε μπορούμε να μάθουμε λίγα περισσότερα για αυτό». Σύμφωνα με τον Kirby, του είπαν ότι το αντικείμενο ήταν «πολύ, πολύ μικρότερο από το κατασκοπευτικό μπαλόνι» που καταρρίφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν «περίπου στο μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου», πρόσθεσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments